Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lastella

ZUZANA 1407
ahoj aká je tá športová podprda? Má kostice? Ja som si teraz tiež kúpila športovú ale s kosticami no zatial to ešte tlačí, neskôr bude dobrá. Prosím ťa v akej cene bola tá tvoja. Dík

adadka

Kočky,
vy sa tu všetky sťažujete na tú retro pooperačnú podprdu a ja si ju neviem vynachváliť :-)).
Ja mám perfektnú bavlnenú, super drží tvar, košíček je vytvarovaný a vôbec nie je v strede prešitý a je telovej farby. Takže na ňu môžem obliecť čokoľvek.

ZUZANA1407

u nas v meste vela normalnych obchodov nieje na niejaku dobru podprdu...bielu som nenasla nikde..tak mam sivoo- čiernu....aj tak lepsie ako ta pooperacna......boze,len skoda tych korun za tu pooperacnu :-(

ZUZANA1407

korki

uz som skusala vsetko na tie bradavky,aj tampony,aj vatu,aj latku..aj masticky..bradavky su take uz citlive a tak bolia,ze koniec...ale uz mam športovu p podprdu............