Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

baby to plávanie by aj mna zaujímalo čo vravíte na to vy ostatné??? čo ste zažili leto s novými prskami :)
ja viem len od maxim 3113 že skoro sa utopila ked to prvý krát skúšala :DDD

Bianca1236

ahojte, už dlhší čas sledujem toto fórum a už by som sa aj chcela zapojiť do debaty. kamarátka mi Vás odporúčila, pretože sa chystám na modeláciu pŕs a zvažujem aj implantáty. Už som si prešla liposukciou stehien u MUDr. Ježovitovej, som veľmi spokojná s výsledkom, tak by som rada počula, resp. prečítala nejakú recenziu na jej prácu s prsníkmi. Vopred ďakujem za odpovede

cayman

Babulky, ktore maju prve leto s prsiami, ako sa Vam plavalo? ja som to hned vzdala, lebo mi to bolo strasne neprijemne

ZUZANA1407

keby sa dala vratit aspon za polovicnu sumu späť,,,alebo predať......by som mala aspon na dalsie sportove:-)))))alebo uz push up

gossip_girl

adadka,
tak to je uzasne, gratulujem :)

ja uz som z toho vsetkeho nejaka divna, je mi z toho tazko, ze tolko o tom citam a hlavne aj o nosoch, lebo chcem ist nieco malinke opravit, vtedy som sla a hotovo, len teraz ked o vsetkom citam tak som zmatena jak hovadko :) Mne tiez doporucila na nos jedna doktorka a chvalabohu ze som isla k inemu, ale ako vie clovek co je pre neho najlepsie?

ZUZANA1407

adadka

zavidim ti,ze mas taku....moja stala 60eur a mozem ju zahodit..myslim pooperacnu.......

lastella

dala som link na tu podprdu...nieje s kosticami..staal 18 eur..niejaka talianska....je sice presita cewz bradavky ale je to dvojita latka..takze neskrabe....

adadka

gossip_girl

išla som k nemu na odporúčanie jednej doktorky, ktorá s ním spolupracuje a som maximálne spokojná.
Toho druhého doktora nepoznám.

gossip_girl

adadka,

wow, tak to je uzasne este stakymi rozdielmi :) A preco si si vybrala prave jeho? inak dr. Palencara nepoznas?

adadka

gossip_girl

zatiaľ v galerke nie som, ale chystám sa tam :-)). Baby a je mi veľmi ľúto, že som sa pred operáciou neodfotila. Mala som veľkú asimetriu, rozdielnu podprsnú ryhu.... Teraz mám prsia rovnaké. V jednom prsníku mám 300 stredný profil a v druhom 350 vysoký profil. Fakt nádherná práca. Neverila som, že sa to dokáže takto napraviť.
Som 3 týždňe po op a operoval ma Dr. Paliatka z Ružinova.