Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

repka,ďakujem :) áno,tie čo to odcudzujú buď majú prsia,alebo závidia (a to tie,čo prsia nemajú a nemôžu si to dovoliť).ja so mto nikdy neodcudzovala,ani keď som bola mladšia a to ma vtedy ani náhodou nenapadlo,že ja budem mať dakedy silikóny :D

repka

silviklh
podla mna silikony a celkove plasticka chirurgia boli super "napad" .. ked si porovnas aj tvoje fotky pred a po, je to ako ked sa z dievcata stane zena.. uplne super!!! a preto neznasam take baby, co ohovaraju a odcudzuju zeny, ktore si to daju (a su hlavne zeny s prirodzenymi trojkami)- to je mimo temy asi :))
naozaj - komplimenty :)

cayman

danjka
ja som mala menzes. Operovali ma s tamponom, len musis byt pripravena ze bude sranda ho dat von, kedze s rukami ani nepohnes. ja som si ho vybrala s palcom na nohe...a vyzliekala sa tak, ze som sa obtierala o take bradlo, aby som si zosuchala pyzamo dolu...a potom som uz iba vlozky menila, takze da sa to aj iked velmi velmi pomaly :)

ZUZANA1407

danjka

mne vychadzal den po opeke..a som si opku presunula az o tyzden.....neviem si predstavit mamt menzes v den opky.....ani ruky som poriadne nemohla dvihnut,,a gaťky mi davala dole sestricka.....a ked som prisla na druhy den..tak som bola ako keby na poly mrtva...neviem si predstavit mat menzes a menit vlozky alebo zatlacat tampon..nebudes vladat.....ja si myslim,ze si presun opku alebo vymen...to je moj nazor.....

vladka 19

my sa chystame iba do chorvatka asi na aute.mam 18 mesacneho syna...tak autom....boli sme letecky v egypte....ale teraz islo viac peniažkov na moje prsia...tak hladame nieco lacnejsie.....

danjka

ahojte!
Chcela som len jednu radu. Mali ste niektorá menzes v deň operacie? Mne povedali, ze to nevadí. Ale dali ste si tampon? Alebo ako ste to riešili?

Ďakujem :)

martinka54

baby nebojte sa toho plavania. ja som minuly rok mala prvykrat prska a nic to neni, len je to take neprijemne, tuhe, treba to rozhybat.

cayman

nebojte sa, neutopite sa, ja som 4mesiace po opke a neviem opisat presne ten pocit, ale pripadalo mi to, ako keby sa mi isli roztrhnut, alebo vyskocit z vody, tak som sa radsej hned otocila :)