Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

gossip,no je hotový,stačí jeden hmat a..no čo ti budem hovoriť :D ale trošku ma mrzí,že sú to nie moje prirodzené...:)
nie su to bomby,ale vacsie by som nechcela,pre mna su velke dost,a ked vidim tie podprsenky,ze jake velke,tak mam dost....pozri si podpiru 70D,predstav si ju celu vyplnenu a este aj hore riadny obluk a potom povedz,ci to nieje velke :)aj ked mas oznacenie s podpirami,tak B=stredné,C=plné,D=veľké,E=veľmi veľké.

repka

silviklh
to poznam - ja som to uz roky chcela a teraz, ked sa mi to uz blizi, tak je to super :)
ja idem 9. na dovolenku a 21. mam op... nevadi mi ani ze sa v lete budem potit v tej podprsenke:) .. mne ide davat 450 VP .. uz som si aj objednala - vraveli mi, ze nemam uz nic volat ci prisli - vy co ste boli baby ste tiez nevolali? prislo bez problemov?

gossip_girl

silvik,

no krasa, priatel musi byt hotovy :) a mne fakt nepripadaju az take velke ako si strasila, ale to sa ti asi zda, ze este nie su take makke nie? vsak asi este poklesnu nie? a inak kolko sa plati v novamede za konzultaciu?

silviklh

vcera som si bola kupovat podprsenky,lebo co som si kupila este pred op,ze ved budem mat 70C,tak tie som musela dat sestre.musim mat 70D,,alebo 75C.dufam,ze uz ostanu,ako su :) len nech zmaknu,a nech sa uz nezvacsuju :D ono na foktach vyzeraju mozno male,ale vsetci mi hovoria,ze mam velke,a ani dvomi mojimi dlanami ich uplne nezakryjem...neviete,ci mavaju dakde 70DD??

silviklh

repka a ty kedy ides na dovcu?inak to budes mat fajne,taka opalena a potom ti hned daju prsia,to bude pjekneee :) ty mas pekny zajlad podla mna,budes mat fajne :) ake to ides davat?