Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Silvia313

baby... ja už o pár hodín idem na to a žiadny stres zatiaľ, normálne sa mi to nezdá :)))

chcela som sa len opýtať, že čo Vám pomáhalo potom od bolesti... ale fakt že niečo dobré...

ďakujem a myslite na mňa ;)

silviklh

maminka81,neviem,vyskusaj,mne sa zvacsili.a je to aj na obvode vidno,mala som 88,teraz mam 90. staci ti zatial jedna :-) o dva dni je mesiac co som po opke..jejda,to letí...
repka
povedala som,ze by som chcela overit,ci presla platba a ci implose su poslane,a meno :)
no tak na tebe to bude take ako na mne 350.lebo ja mam pod len 70 a mam 51 kg.

repka

bianca003
ano do novamendu :)

silviklh
a co ti povedali? si povedala len tvoje meno a nasli si a povedali, ze je to ok?
.. ja mam 175 cm, 62kg, pod prsiami mam 76 a cez 86.. ja som vravela, ze chcem vacsie :) mne sa to paci :) - sa bojim aby to pri mojej postave nebolo aj male :)

maminka81

silvik- kráásna práca :) krásne ich maš

a to mysliš že ked mam teraz ja pooperačnu 75C tak sa nevmestim do podprdy 75C? vo štvrtok budem 3 tyždne po opke, pojdem kupovat prvu podprdu, tak si nemam kupovat zbytočne 2-3? ono sa prsia ešte zväčšia???
a ja som myslela že sa vopcham aj do nejakj B podprdy neskor... :o

inak kolko si ty po opke?

silviklh

a inac je pravda,ze cim dalej tym su krajsie,co som teraz dala fotky,to je stare vyse tyzdna,ale teraz vyzeraju lepsie,viac sa usadzaju

silviklh

repka hej,do 70C sa nevmestim.som myslela,ze hej,tak som si az tri kupila pred opkou....:D ono po opke tesne mi sedeli este ako tak,ale teraz uz nie.