Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

repka
no veru to bola riadna partia na izbe :-))
zatial neviem o nikom kto by išiel tak ako ja ,,iba teras som sa dozvedela že ty ideš o 2 dni skor :))) ale som rada že aspon niekto :) tak ty ideš mat 450 , ja budem mat 390

Nelina27

silvia313 tak ti drzime palceky a prajeme nech to dobre dopadne:-) ja som mala od bolesti doma tramal tablety a flector granulat, na striedacku som pojedala...

silviklh, peknucke prska mas a ked sa este usadia zmenia sa este k lepsiemu, a uplne ti to vytvarovalo postavu, fakt sa tymi prskami vyrovnaju proporcie hore a dole. jasne ze zozenies aj podprdu DD, napriklad v Marks a Spencer maju urcite, ja som mala pooperacnu 75C a bola mi fest tesna a teraz su mi najlepsie 75 D, aj 80 C pripadne zavisi od strihu... tusim sa musim znova pofotit, budem mat 3 mesiace po opke, fakt to neskutocne leti
a este k tomu plavaniu, tiez to bolo divne prvy raz od opky vtedy v aquaparku, tak ma to tahalo na prsiach ako keby som mala okolo nich malo koze... ale vraj je to dobre na prsia plavat, tak na dovolenke sa posnazim:-)

repka tak uz sa ti to blizi, mas sa na co tesit, v lete budes uz prsatica aj ty:-))) a poriadna :-)

silviklh

maminka81,pamatam si,ak oso mti opisovala cestu do novamedu a uz si tri tyzdne po opke,ja neverim,ze to takto leti,ale mala si aj stastie,ze sa to super uvolnilo

silviklh

maminka81 myslis flector rapid??ten aj mne robi lsarapatu,taku cudne zvuky mi robilo v zaludku,ale inak nic.treba si davat pozor,aby v zaludku hlavne daco bolo.
a ani ja som nemala pocit,ze sa mi zvacsili,to ozaj uvidis na obvode a na podpirke.
a tebe sa tvoje zdaju male?

maminka81

silvi - prepač teba som sa pýtala ...zabudla som napisat koho sa pýtam, ja som myslela že maš 450ml...
ale si ma potešila že sa ešte zväčšia troška, len neviem kedy, bo ja som 3 týždne po a ešte nemam ten pocit :)

silvia - ja som po operacii brala 2 -3 len ibalgin alebo novalgin, mala som aj ten prašok retard či ako sa volal ale dala som si ho 2x a bolo mi zneho strašne zle od žaludka..a ani mi moc nezabral..

silviklh

maminka,to sa koho pytas?
ak mna,tak ja mam s 350 cez presne 90 cm.s 450 by som nemala nic,lebo by mi ich odtrhlo :D