Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

maminka81
Ďakujem,viem,že nie sú naj,ale ja som spokojná.A fakt vyzerajú ako anat.a práve,že ja som chcela,aby vyzerali gulato a takto to vyšlo,aleako hovorím,nevadí. A myslíš tú bielu s tým kvetinkovým okrajom?push up?To som iba raz skúšala a nijako mi nesedela.Odvtedy som takú na sebe nemala,nosím nevypchatú s kosticou.

Tvoje prska sú tiež nádherné....

maminka81

kobra - aj tvoje prsia nevyzeraju ako typické okruhle... ale ako anatomy
inak naozaj su akurat k tvojej postave - pekne :)
a v galerke mas foto v 4 t, už s podšítou podprdou? to už možme aj podšitú? (myslim ta biela...)

maminka81

sivlik - no veru som rada že vyzeraju moje ako anatomy, ja som strašne chcela anatomy ale dr vravel že aj gulate sa oekne vytvaruju do takých tvarov... :)
ale veľa robi aj to že ich mam dosť od seba, myslim väčšiu medzeru mam medzi prsiami čo som mala aj pred opkou...

kobra17

repka
Ty máš miery skoro ako ja.Ja mám 175cm,64kg,pod prs.77cm a cez pred op.som mala 84cm.Teraz mám cez 96cm.Dala som si tiež 450ml,vysoký pr.,okrúhle.Aj ty budeš mať okrúhle?Teraz som 9t.po op a zmenšili sa teda o hodne.Teraz som kupovala podpiru,tak mi sedí 75DD,takže dá sa povedať,že sú dosť veľké,ale v skutočnosti na pohľad ani nie.Sú menšie ako na fotkách v galérke.Tie fotky fakt dosť skreslujú.Tak to len aby si mala nejakú predstavu a vééééééééééééľmi ti držím palce.

maminka81

sivlik - no veru som rada že vyzeraju moje ako anatomy, ja som strašne chcela anatomy ale dr vravel že aj gulate sa oekne vytvaruju do takých tvarov... :)
ale veľa robi aj to že ich mam dosť od seba, myslim väčšiu medzeru mam medzi prsiami čo som mala aj pred opkou...

maminka81

silvik _ ano ten fector som myslela :)) neviem prečo som napisala retadŕd...hhh

a nezdaju sa mi male :) take akurat mam, ja som mala po opke 90 cez prsia...ale ešte som sa nemerala a nezbadala že by sa mi zväčšili...

a veru letí ten čas...strašne, cestu si mi opisovala nedávno :))) to hej, a už som po, až neuveriteľné.... šťastie som mala