Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adadka

maminka81

mne dr. povolil spávanie na boku po dvoch týždňoch od opky.....
Pokiaľ ťa telo pustí ľahnúť si na bok, tak kľudne môžeš.

maminka81

zajtra budu 3 týždne len :)
ale včera sm sa už chvilu slnila v plavkach (iba tie povolene 3 hod.denne bez podprdy) a už sa neviem dočkať na koniec 6 týždňa, jednak so spankom, jednak toho kupka s detmi ap.. ale teši ma že zajtra konečne alebo v piatok pojdem kupovať podprdu a budem môcť začať nosiť aspon trička, a tielka, lebo s touto retro pooperačnou nic nemožem na seba, všade tu podprdu vidieť..
inak ked budem po 4 t po opke sa chystam na menšiu turistiku cca 4 hod.do hory s detmi, a myslite že si možem nechat tu podprdu čo kupim alebo radšej dať tuto pooperačnu?

maminka81

tessy - dakujem
a ešte vydržať tie 3 týždne, to bude fuška pri tým mojich neposednych deťoch :) takže potom možme isť do teplých vôd aj? možem aj do podhajskej? tam je horuca voda.. ale asi hej, ked doma možeme sa okupať vo vani 2 t po opke..

tessy111

Maminka81
Po 6tt kludne môžeš isť plavať.Ja som sa na to tiež pytala doktora a povedal, že môžem aj do termalneho bazenu.

krasne prsia ti urobil dr.

maminka81

babylky a kedy najskor ožem ist už plavať? myslim 6t po opke možem už ist s detmi na kupko? a zaplavať si?

maminka81

kobra - pekne su tvoje prsia...vôbec nevyzeraju ako silikony uplne ako od prirody... a ono ty si už mala pekný zaklad

a ano tu bielu som myslela... ja že si ju už aj nosila v 4 t

babulky, inak ja viem že sa vraví že 6 t spať na chrbte po opke, ale začali ste niektora aj skôr? ja sa len bojim aby sa niečo neposunulo ap...ale mňa už každe rano tak strašne boli chrbát, kríže.. ale láka ma večer si lahnut už na bok, no neviem či možem... nechcem si nič osunuť ani poškodiť, tak radšej odolavam..