Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

vladka
ak pojdem na konzultaciu v septembri, daju mi termin na oktober tam v chirmede?neviem aka je cakacia doba od konzultacky na OP

Nelina27

tak ja uz budem 3 mesiace po opke a stale si davam na noc retro, niezeby som musela ale nejako istejsie sa v nej citim a to hlavne ked spavam prevaznu cast noci na boku... no moj muz ju neznasa, hovori jej skafander:-) raz pred tyzdnom som skusila spat bez nej a vobec som sa nevyspala, stale som si kontrolovala prska ci su ok a ci mi niekde doboku neutekaju:-)

maminka81

adadka - tak maš šťastie s tou pooperačnou... ja keby nie je taka široký a umela tak tiež nekupujem ale kedže nemožem nosiť ani tielka ap, a ide leto ta kupiť pojdem, no neviem či s kosticami alebo bez, vôbec neviem si predstaviť aku mam kupiť.. budem skušať
ja mam pravý prsnik mäkší ten mi mäkne super a ľavý mám tuhý a tvrdší tak uvidim kedy to začne cele mäknuť ae kočky tu písaliže až po 6 t... tak uvidime :) ale aj tak ich mam oveľa mäkšie ako týždeň po :)

adadka

maminka81

ja ečte nejdem kupovať novú podprdu, lebo túto retro mám úplne úžasnú - bavlnenú, telovej farby, bez prešitých košíčkov......takže na ňu nosím normálne tričká.
Ja ich mám ešte dosť tuhé, tak neviem, ako by som si skúšala podprdy. Ty ideš kupovať už kosticovú?

Fotky v galérke ešte nemám, ale sľubujem, že dám :-))

maminka81

tessy -to riadne dlho ju nosiš :( verim že už by si najradšej nenosila v tomto teple a u ktoreho dr si bola ked tak dlho maš nosiť podprdu? zlváštne že my operovane u dr červeňa tak dlho podprdu nosiť nemusime.... čím to je?

tessy111

operovana som bola 15.3 a mam ju nosiť ešte v noci.O tyžden idem na kontrolu, tak som zvedava či ju môžem dať už dole aj na noc.Hlavne ked je tak horuco.

adadka

maminka81

neboj, tuho nezaspíš. Ja si pamätám každé svoje otočenie z boku na bok.
Neboj, nič sa ti tam neposunie.

maminka81

tessy - a kolko si po opke ked ju ešte nosiš na noc? ved sa ma len 6 týždnou..potom to už asi nema nejaký význam pre prsia...či hej? a inak máš krááásne dokonale prsia - kráásna praca

adadka - aj mne dr povedal to iste, aj ma telo pusti na bok, ale bojim sa že čo ak tuho zaspim a nejak zle sa o bok opriem a prso sa posunie ap :)