Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

baby po akom case ste skusali spat na boku????ja som po opke 22 dni a sa este bojim,aby sa daco neposunulo:-D....uz mam aj prska mäkkšie..zajtra dam foto do galerky.....

vierka86

suzie3
mas asymetriu? a fotky v galerke? lebo aj ja mam a rada by som to porovnala, ci je tam aj nejaky rozdiel casom, ked sadaju
dakujem

suzie3

vladka, cakam este ako to bude vyzerat po tych troch mesiacoch, potom sa mam ukazat u doktora a povie co bude dalej.
ale myslim, ze tym ako si ten jeden implos tlacim stale dole, tak som si ho aj mierne posunula, aj si viac sadli, aj ked ta asymetria tam bude asi stale.
a ty sa mas ako? ja uz ani neviem ze som na nejakej operacii bola :) ale lutujem tu velkost ze som nesla do vacsich, ach :)
uz si skusala plavat?

timuska

Vladka 19
videla pravidelnena ne kukám niekde som ťa aj spomíala či ti môžem poslať foto ako vyzerajú či si to aj ty tak mala :) Trošku sa mi horšie jazva hojí miestami ako to boo také nazberkané ale dávam si na to repík a betadyne a môžem ich nechať ked ežím hodinku na vzduch aby mali vzduch. len tá podprda mi je tesná strašne mi ide na nervy :(
Baby mne dr. povedal po 2.t. po vybratí stehov že môžem aj na boku pokiaľ ma telo pustí a nebudem sa cítiť zle ale že sa o prsník nesmiem oprieť.