Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

suxie
neviem presne datum, o nejake 3 tyzdne to vychadza, urcite dam vediet , aj fotky este nejake poslem, aspon to pozreme ci sa to nemeni, ale teraz som ich pozerala a nevyzera to tak, ono na prvy pohlad su ok, ale ked ich clovek lepsie skuma tak pravy je vyssie a lavy je nizsie, tie bradavky uz neriesim, co uz s nimi, nic

suzie3

mala som aj pred op. Po kojeni. ked ma doktor kreslil tak som sa pytala, ci to nebudeme riesit roznou velkostou implantatov, alebo co, aby to nebolo vidno aj po opke, ale vraj to mam pustit z hlavy, ze dobre to bude...no neviem,...

vierka86

suzie
a ty si mala asymetriu aj pred opkou, lebo mne sice doktor nepovedal ze ano ale na tej fotke pred mi tie bradavky utekaju, teda ta jedna kdesi neviem kam

vierka86

v ten pooperacnej co mam teraz to nevidiet, len ked ju dam dolu tak je vidno ze lavy mam nizsie a spodok gulaty, kdezto pravy je vyssie a spodok prska ma neviem ako to napisat, proste taky padnutejsi akoby bol

suzie3

vierka,
a co sa tyka toho ze jedno mas skor anatom a druhe gulate, myslim, ze to by sa mohlo casom usadit a vyzerat rovnako. a v podprsenke ti vidno tu asymetriu?

vierka86

suzie
no teda to si ma nepotesila ze je to v nevystuzenej podprske vidno ;(( tak to som zvedava ake to budem mat

suzie3

vierka, tiez ich mam tvarovo ine, no vidno to najma zboku. A v podprsenke to nastastie vobec nevido. Ale musim mat vystuzenu (skoda, tesila som sa ze konecne budem moct ist aj naostro), lebo v nevystuzenej, to dost krici- hlavne ked je chladnejsie :) no a vtedy tiez vidno aj ten nerovnaky tvar zboku.

vierka86

suzie
vies co mne tie bradavky ani nevadia, lebo vyzera to tak ze to bolo aj predtym len ked boli prska male nekricalo to tak, ale to ulozenie, tie prska su uplne ine, jedno take skor anatomicke a druhe gulate, viditelne nizsie

ty si to nemala az tak strasne, teda aspon na fotkach nevidim nejaku velku asymetriu

suzie3

vierka, pozeram, ze aj Ty ich mas v roznej vyske. No myslim, ze oni sadnu, ale ta asymetria ostane. aj ja som to tak mala, teda mam, bradavky asymetricke aj implantaty ulozene nie v rovnakej vyske. Doktor mi na tej kontrole po mesiaci, kazal tym pasom tlacit len na jeden implos, aby klesol na rovnaku uroven s tym druhym.