Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

kobra
tak ale zasa tvoje su dost velke... takze dobree...:)
aj ja mam okruhle vysoky profil.. :)
a diky - dufam, ze aj vsetko bude ok a o mesiac sa uz budem vytesovat :)

repka

Leila888
no presne aj ja.. som bola na konzultacii 25. marca a mala som termin na december :(... a potom mi volali, ze sa uvolnilo 16. maja, ale nemohla som a teraz mi volali na jun ... :)

bianca003

Leila888
a ešte som zabudla,zvyknú zavolať , skôr sa baba može dostat na operaciu ak sa uvolní alebo niekto zruší operáciu stáva sa aj to.Ja si pametám baby s tohto fora čo išli do 2mesiacov od konzultácie na operaciu.

bianca003

Leila888
no dlho sa čaká teraz tuším objednáva na február operácie ,ale ak by si si volala na konzultáciu tá bude skôr tak si hned pýtaj už aj termín opky .
Ja idem mať okrúhle Nagor tie stoja 850e

bianca003

leila888
predoperačne v Novamede okolo 50 eur
operacia-narkoza-pobyt(1noc) 1468 eur
implantáty máš rôzne ceny od 730 do 1160
zaleží od značky a od tvaru ,anatomické stoja viac a ešte + 60 eur za pooperačný set , 20eur je konzultácia
mna to bude stát 2433 eur.

ZUZANA1407

carina

nie kazdemu robi ta podprda problem....ja ked som bola na kontrolu tak lekar vravrl,ze uz davno nikto sa mu nestazoval na podprdu......takze tebe problem nemusi robit....keby si chcela predam ti ju za polovicu....je to obvod 80...

leila888

dievcata,kolko teraz stoji operacia v novamede uplne so vsetkym - implantaty,podprsenka,noclah? a ak by som si tam aj chcela dat urobit predoperacne vysetrenie,aka je suma?diky

carina

cauko
citam, ze adadka ma aku fasacku pooperacnu podprdu. ja si este len mam objednavat silikony aj s celym prislusenstvom, myslite, zeby som si mohla objednat od ineho vyrobcu tu pooperacnu? No radsej by som mala fajnu bavlnenu a nepresitu, ked tu mnohe pisete aku sarapatu vam robia...
adadka,
odkial ju mas? :)