Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

prave som si docitala aj starsie prispevky no ale som sa dobre narehotala, baby vy ste take masky, jak ste tam opisovali to plavanie
a cayman
ze s palcom na nohe? to si uz len ako dokazala? :DDDD ja z teba umrem, to by som musela byt asi gymnastka :)) no dufam, ze ma tie kramose minu...
ach vy!!! sranda je s vami ;)

silviklh

pipajs,vacsina z nas mala nafuknute brucho,aj ja a to asi aj dva tyzdne.podprsenku nesmies davat dole az do stichov,takisto ako aj ten pas.

pipajs

Ja mám eše bandaž stiahnutú na podprsenke a dal my vatu do podrdy . Ale už to mám stiahnuté od pondelka od operacie . Chcem to dať dnes dole len mám strach aby som nic nepokazila. A nemala si nafuknuté brucho? Ja si pripadám ako v druhom stave .

ZUZANA1407

pipajs

ked som isla z nemocnici tak som mala len podprdu...prsia boli len polepene leukoplastom.to bolo vsetko...

pipajs

Ahojte . Som tu na fore nová.A bola by som rada ak by ste my povedali , či aj vy stemali po operácii také nafúknute brucho a do kedy. Mne doktor po prepustený z nemocnice dal ma ešte stiahol tžak na 2 dni a a kázal my ešte podprdu odopnúť a vytiahnuť vatu z nich. Už som tak dlho stiahnutá že by som ju dala dole ale mám strách či nebude skoro .Ked ste prišli z nemocnice tak ste mali len tú podprdu?

bianca003

repka
no veru aj ja dúfam že všetko bude ok a o mesiac sa budem vytešovat,inak ja idem na predoperačné 21 do Novamedu :)