Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Silvia313

kočky,tak ja som 2 dni po a je mi úplne super! :) Dr. Červeň je úplný Boh v tomto obore!!! Napísala by som Vám už hodinu po opke, ale nevedela som sa nalogovať cez mobil, zabudla som heslo :))) Vyrehotaná som bola aj pred opkou, aj po, všetko fakt úplne super a prsia mám nádherné! :) Som nadšená! :)

Elissa

Ahojte dievcata, po dlhsej dobe sa opat ozyvam. Neviete mi povedat priblizne aka dlha cakacka na termin OP byva u dr. Trsku? Na konzultacku budem moct ist asi az v juli prip. auguste, skor sa mi neda. OPku by som chcela koncom tohto roku november/december, myslite ze je to realne?

mimka775

Takže po víkendíku v utorok ideeeeem, začínam sa trocha báť, od 18.mám menštruáciu, takže dúfam, že v utorok pojdem bez....tampón dávať von s nohou, to musela byť riadna makačka:-)stále čítam všetky príspevky, aby som bola pripravená na všetko, už sa mi o tom aj sníva...len sa aj čudujem, že sa môže opalovať tak skoro, nevadí to tým jazvám? mesiac po opke sa dá už ísť normálne do mora?

carina

kobra
aj teba som sa chcela este spytat, neodfotis si prska aj teraz? ci sa trosku nezmensili, nepoklesli. trosku sa na vas sustredujem baby "korki, repka, kobra", lebo tiez som tak 175cm (67kg) ale tvoje kobri sa mi zdaju dost velke, neviem ci take na sebe znesiem. tiez mam 445ml a sice anatomy...no ale vravia, ze to na moju vysku vela nebude. chcem normal, nie male, nie velke

carina

kobra
aj teba som sa chcela este spytat, neodfotis si prska aj teraz? ci sa trosku nezmensili, nepoklesli. trosku sa na vas sustredujem baby "korki, repka, kobra", lebo tiez som tak 175cm (67kg) ale tvoje kobri sa mi zdaju dost velke, neviem ci take na sebe znesiem. tiez mam 445ml a sice anatomy...no ale vravia, ze to na moju vysku vela nebude. chcem normal, nie male, nie velke

silviklh

kramy?mne uz meskaju par dni.bohvie ci vobec pridu :D dneska som mala tricko s vystrihom,to boli pohlady,aj zeny,aj muzi...:D