Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

adadka
hmmm, tak to sa k nej asi tak lahko nedostanem :(
prave som si pozerala ich stranku, fuuuu aki mladi lekari, ktory ta operoval? som ocervenela len pri pohlade na tu fotku hihi :) bola si spokojna? klinika vyzera super, no a lekari tiez...;))

Silvia313

carina

no na mne sa všetci aj známi smiali, keď som ešte ani poriadne prebudená nebola a volala im... ja som hneď vedela, že ma to nebude bolieť a keby ma to aj bolelo, tak by som sa na to aj tešila... mne to už ozaj bolo jedno, proste som ich chcela :) ale hlavne treba mať pozitívne myslenie, to veľa spraví...

ozaj, jediné čo bolo naprd bolo, že som 2-krát vracala, ale aj pritom som sa smiala... a bola som hladná potom :-/ :D

carina

kleopatra?
chodievas sem este? ty si jedina, o ktorej viem, ze bola v poprade aj sme uz trosku pisali...
ja by som si tam mala zavolat a povypytovat sa na par veci. aj by si mala pre mna nejake tipy, co sa spytat? viem, ze si bola velmi spokojna. pamätas si este aj, ake predoperacne vysetrenia od teba chceli? co si mala so sebou a tak.... ak by ta to velmi neobtazovalo mozes mi napisat aj na stipcek1@azet.sk
dakujem krasne

carina

rara, silvia
gratulujeeem a uzivajte!!!

rara, tak ty mas 445 a nezdaju sa ti velke? si ma potesila :) kde mas rez? bola si u cervena v BB? A kolko merias, ked sa smiem opytat.
silivia, zasnem z teba, super, ze to tak perfektne znasas. aj ja chceeeem, ked budem pred opkou, tak ti pisem a nabijes ma svojou energiou, tak si ju prosim ta niekde uchovaj a v oktobri ju budes lovit :)))
tesim sa s vami

Silvia313

bianca

mám 375 ml, guľaté, vysoký profil a vraj som mala základ 3 :))) čo som zostala dosť že zaskočená:) ale vraj sa nemám báť, 6 to nebudú :D

bianca003

lenkea
to ti neviem moja povedat najlepšie by bolo si tam zavolat aj dnes aby si vedela, pán Dr.dnes neoperuje ale pani sestrička je tam 048/43 99 156

lenkea

čaute baby, neviete mi povedat, kolko by stala u Červeňa reopka s vložením väčších implantátov? je to tak drahé ako prvá opka, alebo lacnejšie?

rara

Ahojte baby v utorok ma operovali bola som na prsia aj na nos sucasne a upravu vpacenej bradavky,musim napisat ze je to pohodicka,nic neboli, zajtra si mozem vybrat tu tamponadu z nosa koli ktorej neviem v noci spat mam 445ml a nie su niake obrovske su normale a operovali ma aj ked som mala menzes a doteraz ho mam uz je to 10 den.Perspa tak tebe dali tie moje objednane inplantaty 445 lebo ja som ich tam mala uz mesiac dopredu len som ochorela tak mi doobjednali druhe.Tak sa vytesujem uz.A ozaj je normalne mat vecer
teplotu 37,2 ?????? mali ste niektora??