Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

rara,

preco si sa rozhodla pre antomicke? Aj ja chcem tie asi, ja mam 173 cm a chcem tak 300 ml a ty si len o 2 cm vyssia a mam ze 445 ml, no wow. A co ti robil s nosom?

adadka

Elissa

mňa operovali v stredu a v utorok som už išla do práce. Takže som potrebovala 4 dni dovolenky. Záleží ale aj od toho, aké máš zamestnanie.

Elissa

Dakujem Nelina, potesila si ma. Dievcata co mate po, prosim vas, predpokladam ze ste si brali dovolenku. Ako dlho Vam trvalo, kym ste boli opat schopne prace? 2-3 tyzdne, ci este dlhsie?

Nelina27

silvia, rara tak skvele spravy od vas a tesime sa ze to tak dobre zvladate, pre baby co pojdu po vas to bude pozitivne:-)

carina, ja mam presne ten typ implosov co pises, ale ani ja som ich vtedy nenasla na stranke siklienka

lenkea, podla mna budes platit tak isto, cena operacie plus cena implantatov, jedine zeby to bola reoperacia ked chirurg spravil prvykrat daco zle, vtedy by si asi cenu opky neplatila, tusim flow tak je dohodnuta v chirmede...

elissa, u dr. Trsku sa necaka dlho na opku, myslim ze ten termin aky chces budes mat uplne v pohode

adadka

carina

mna operoval ich primár Dr. Paliatka. Som maximálne spokojná. Priestory majú tiež krásne a personál na jedničku s ***

carina

prave si pozeram tie moje papiere na objednavku silikonov a citam, ze mam nejake MATRIX TMM3 ved to ste este ziadna nepisala o takych. To co jeee? :(((