Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pipajs

Baby ešte nemám fotky , nakolko ma operovali v pondelok . Ešte som ich ni ja nevidela. Nakontrolu a vyberanie stehov idem až 6.6 .

ZUZANA1407

baby,poslala somm nove fotky do albumu....tak chcem vediet aj vaš nazor na moje nove prsia.dakujem vam......lebo zatial mi ich okomentoval,len moj manzel:-)))))ze vraj vavvvvv:-DDD

Nelina27

pipajs, musis poslat foto svojich prs, staci bez hlavy na e.uhrinova@gmail.com a potom dostanes instrukcie co dalej, nezabudni napisat svoj nick z fora

elissa, ja som bola operovana v sobotu a dalsiu sobotu som uz bola v praci, nebolo to bohvieco ale vydrzala som to nejako, nemam fyzicky narocnu pracu, inak bezne byva dovolenka ci PN tak 2 tyzdne od opky... to by bolo byvalo aj pre mna idealne tie 2 tyzdne, ale nedalo sa

ZUZANA1407

pipajs::::: posli fotky aj so svojim nickom na mail

e.uhrinova@gmail.com a ona ti potom posle heslo aj na nase albumy:-))))

pipajs

Ellisa
Ja som bola na operácii teraz u Tršku a dal my termín po konzultačke do 1 mesiaca. Tak si myslím , že by si to určite stihla. Doktor je super a robí skvelú prácu. Bola som operovaná v Snoppe v BA.

mimka775

teda baby, trocha ste ma upokojili, snáď to nebude až také zlé, pozitívne myslenie fakt veela urobí:-) musím sa prihlásiť do galérky, aby som sa pozrela aké ich máte pekné, potom sa tam pofotím aj ja:-)))

gossip_girl

rara,

tak to je uzasne ze to tak znasas,kiez by som aj ja, uz sa pripravujem nato, ze to bude boliet ako svina :) Rada by som vedela tvoju reakciu ked pojdete dat dole dlahu na nose :)

rara

gossip - zle si si pozrela som od teba nissia a anatomicke mi vybral doktor povedal ze tie mi budu lepsie,moje prsia boli ochabnute po dvoch kojeniach.Na nose som mala hrbolcek,preto som si to dala naraz spravit :))