Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Denisa888

Ja sa mu už prosiť nebudem bolo mi to luto, že na jeden mail odpisal a na druhy môj pravy už nie a to bolo nejaký týždeň po sebe lebo mi bolo čudne že nič mi neodpisuje...len som to skusila s iným mailom pod iným menom akože chcem operáciu a bola som vlastne nova pacientka, tam odpísal. ale ja nie som typ čoby stale otravoval je mi to trapne a ak mi neodpisal znamenalo to že už sa mu to nechce robiť a ma dosť iných pacientiek než robiť reoperácie.

Denisa888

Ešte chcem dopísať že ak by bol nahodou odcestovaný tak by mi neodpisal na mail kde som sa pýtala o jednej inej veci pod iným mailom a menom ale odpisal by mi aj na môj pravy mail kde som ho prosila o reoepráciu. Na môj mail mi neodpísal, ale na ten druhy čo som nebola akože ja tak tam ano. Lebo by šlo o novu operáciu, novu pacientku a samozrejme za peniaze. No čo už dopredu nikto nevie komu sa zveri do rúk a čo bude ak pôjde o problem, nie som veštica inak by som k nemu neišla.

leus

co sa tyka silvie 313, nesuhlasim s vasimi nazormi ,ze jej opka nebola treba, ma tam daco, ale ma ich kus ovisnute a vzhladom na jej telo male...ja by som na jej mieste tiez sla

leus

denisa 888
tak mala si trvat na oprave, nemala si cakat kedy ti odpisu na mail, ale si mala s DR hovorit, ja neverim zeby trska nevyhovel tvojej ziadosti...

korki

silviklh, jasne, uz od tych troch tyzdnoch po opke nosim cez den normalnu a v noci pooperacnu.

na kontrolu idem 10. juna o 10.hod...

a ty??

inak ja uz robim uplne vsetko. okolo deti, domacnost, solarko, cvicenie doma a bicyklovala som sa uz tiez. ale vsetko s mierou. a fakt sa citim uzasne.

hlavne ta moja psychika sa upravila...
bola som v obchodoch uz na nakupy, nemala som nic s vystrihom. a nevedela som si vybrat... vsetko mi sadelo!!!

uz som bola aj s mojim muzikom na zabave minulu sobotu a poviem vam, mame tu len jednu disku v celom meste, takze vsetci sa tam pozname a nikto si nic nevsimol, len nechapali, ako som opeknela. xixi... ale to mi ide asi z tej psychiky vsetko.

ked je clovek stastny, tak je aj krasny!!!

Denisa888

Bohužiaľ mam jeden prsnik väčši a jeden menši, mala som to tak aj pred tým, dal mi na každy iný implantat ale aj tak su rozdielne. Na operácii som bola asi pred rokom a vraj su dobre... a ak som chcela opravu na mail mi už neodpísoval. Na reoperáciu pôjdem asi k dr Fabrymu alebo Červeňovi ešte neviem.

maminka81

vladka a kolko si už ty po opke? ked stale maš mastnu pleť... :(

silvik - to bude asi viac tou narkozou ta mastna pleť ked to mame všetky prevažne...

a aj ja mam horšiu plet oveľa, aj pupaky na prsiach take male... a nikdy som nemala problem s mastnou pleťou ani v puberte iba teraz, ja som bola skor opačny pripad sucha a citliva...ale toto mastenie je ešte horšie... :(