Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Silvia,tou vetou-tak to nebol výbuch z ničoho na niečo...a -nie ako spraviť z nijakých nejaké , si co chcela povedat? lebo tu na fore sme 95% co nemali NIJAKE...a teraz maju NEJAKE...

carina

silvia 313
ja byt doktorom by som tvoje prsia nerezala, take krasne. dievca, dievca co by som ja za take dala... ale ty vies...uz môzem len zelat, nech ti to dobre dopadne ale v mojich ociach, veeelka skoda

Silvia313

Nelina

preto som do toho šla, lebo Dr. Červeňova pamätná veta pre mňa bola: "z malých pekných sa dajú spraviť pekné veľké... nie ako spraviť z nijakých nejaké" :)

Nelina27

silviklh a silvia nechcem sa starat do vasej debaty, ale neda mi, mne sa tiez nepacilo ako si silviklh napisala ten prvy koment, ze "naco si to vlastne silvia dala robit" naozaj nam tu neprinalezi posudzovat pohnutky inych, ci uz mali pred opkou prsia trojky alebo nulky, to je uplne jedno, aj to ci si to niekto dava robit pre svoj dobry pocit alebo kvoli praci alebo len tak z rozmaru, to posledne uz samazrejme pisem s nadsazkou a v uvodzovkach... silvia podla mna mala pred opkou prsia pekne, ale nie velmi velke a verim ze teraz su krasne vacsie a dokonale:-) takze som zvedava potom na fotky

Silvia313

silvik

budem mať 90 cm obvod a podprdu D... však uvidíš... zosúmernili mi postavu a vyzerajú fakt super... vobec nevyzerajú, že sú veľké... práveže preto, že som tam niečo mala, tak to nebol výbuch z ničoho na niečo...

bolo to robené pre mňa a ako vedľajší produkt pre prácu...

len si ma zarazila tou útočnou formou, že "ak to myslíš podráždene, si dosť trápna...:D" ani Ty si nevedela môj tón a hneď si obranne zareagovala...

silviklh

Sailva313

ako mozes povedat,ze do teba skacem ,ked ani nevies,akym tonom toto hovorim? :) len sa usmievam a mam zdvihnute obocie.a je kazdeho vec,co si da,to ano.ja len ze tu su vacsinou ozaj zeny,co nemaju ziadne prsia,a ty,co tam daco mas,nie ze by si bola rada,ze mas pekne prsia,tak si ich das spravit a este kvoli praci.to by malo byt hlavne kvoli TEBE.a pokial si pamatam chcela si akurat.rozhodovala si sa a pisali ti tu,ze naco si to ides vlastne davat.tak tanechapem len :) predtym, si ich mala akurat :) ja mam 350,zaklad nulky,teraz obvod 90cm, podprsky 70D,vyzeraju akurat vacsie,vacsie by uz neobli prirodzene a co myslis,ze ty budes mat s takym zakladom a 375ml?urcite nie akuratne,ale moc velke a mozno neprirodzene :)

Silvia313

slvinkh

nie, vôbec to nebolo podráždne, ale presne som vedela, že Ty na mňa vyletíš, ako sa to stalo už minule, takže nič nové...:)

pokiaľ viem, je to každého osobná vec, prečo si to dáva robiť... za takú dlhú dobu, čo to robím by si videla moju zmenu pŕs, za pravdu mi dali aj moji známi... ďalšia vec je, že pokiaľ viem, ani Ty nemáš bohvie koľko rokov a do Tvojich pŕs sa ja a ani nikto iný nestará, že prečo si si to dala... tak potom, čo sa deje??!

silviklh

Silvia313,to by som chcela pocut,akym tonom toto hovoris.ak podrazdeným,tak si dost trapna :D
a to co robis by mali robit len prirodzene pekne si myslim...

Luxury

Denisa888, neviem najst tvoj prispevok, ty si bola u Trsku? A co sa stalo, preco ides na reopku?
Neviem teda ako hovoril tebe na konzultacii, ale mna upozornil, co sa moze stat a ze keby sa daco z toho,co nie je chirurgova chyba, hradim si to vsetko sama...
no a ako tu pisali, nejake reopky riesil aj cez poistovnu. tak ak mozes napis k tomu nieco.

Silvia313

silvikh

lebo som chcela! a to je myslím dostatočný argument, nie??!

sú akurát, krásne...:)

mne moje nepripadali ako 3 a pri práci, ktorú robím sa mi žiadalo mať pevnejšie prsia...