Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

stále nechápem,čo si tým chcela povedať,ale to je jedno...
rovnako ako korki som nemala žiadne prsia ale teraz mám krásne veľké prsia...
maminka81,ja už som vyše mesiac po a tiež mam stale mastnu rano a som vyhadzana aj na chrbte a par mam aj na licach,ale nvm,ci to je z toho,alebo preto,lebo som vysadila HAK...
korki uz cez den nosis normal podprdu? kedy ides na kontrolu po 6t?uz chodis cvicit? ja uz bicyklujem,to je moja mánia :)
lastella,kedy ides ty?

maminka81

ahojte kočky, idem sa Vás spýtať...či aj vy ste mali po operácii taku mastnu pleť...ja som už 22 dni po opke a každe rano sa lesknem ako des... kedy to asi prejde?

korki

ahojte babule
tak po dlhsej dobe sa tu ukazem a tu sa hadate??? no teda, a zrejme este aj menovkyne... to je smutne teda!!

toto by sa tu predsa vobec nemalo riesit. nasou ulohou je pomahat babam, ktore maju problem s prsiami a pre kazdu je pojem problem inaksi proste. ja patrim k tym, co nemali ziadne, ale poviem vam, su nadherne, aj moj gynekolog sa nevedel vynadivat dnes na prehliadke. a povedal, ze uz asi vie, aky darcek urobi svojej manzelke a ako ju ja poznam, tak viem, ze nejake tie prsia ma. ale kedze je uz v zrejsom veku, tak asi nie su take ake by chcela. ale to je uplne jedno. a chcem este povedat, ze mam prasiatko, kde uz sporim na dalsiu operaciu o 10 ci 15 rokov a urcite pojdem aj do vacsich, jednoznacne.

Silvia313

silvik

a čo sa týka toho "...vieš kde Ťa mám"... tak toto fakt používajú len deti a ľudia, čo sa už nemajú ako brániť...

...vieš na prsia a aj na iné veci treba mať aj rozum, nielen vek... dobrú noc...

Silvia313

...Úprimne, po tom všetkom, čo sa vo vašej ambulancii premelie. Čo je podľa vás skutočný dôvod žien, ktoré prídu na zväčšenie?

Jedna z prvých otázok, ktoré dávam ženám, je, ako dlho nad operáciou rozmýšľate. Keď od „predvčera“, tak je zle... Je množstvo žien, ktoré to majú na prvý pohľad v hlave usporiadané, prídu s pomerne peknými prsami a chcú ich zväčšiť. Čo je pre mňa ideálne, lebo pekné malé prsia budú po zväčšení ešte krajšie. Rozhodne je to menší problém ako urobiť zo „žiadnych“ pekné veľké, čo je však u nás najbežnejší model. V každom prípade, musí to byť jej osobné želanie a nie želanie jej partnera. To by som odmietol robiť...

silviklh

citam Evu pravidelne ale nic dolezite si nepamatam ohladom tohto :) vsak,halvne,ze sa ti tvoje prsia pacili pred operaciou..to je hlavne...a ja nevytvaram konflikt,vies,kde ta mam :)

Silvia313

silvik

ach dievča, dýchaj... prečítaj si rozhovor z Evy a uvidíš, pochopíš... ja už nemám na Teba síl, lebo mi pripadáš, že za každú cenu sa snažíš vyvolať konflikt, snažíš sa chytiť všetkého a to je fakt detinské... prepaáč...

Silvia313

carina

uvidíš potom, keď pridám fotky po:)
sú fakt krásne, vôbec nebolia, dokonalá práca... a o to ide... neboli veľké, škoda, že som ich neodfotila zboku... a ani také pevné... a tak aspoň doktor modeloval niečo pekné teda:)))