Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

"a len preto ze tie co tu pisete sa vam opka vydarila tak urcite su pacientky kt.sa opka nevydarila len to tu mozno nekvackaju kazdemu na nos ale verte urcite aj take su" ....:)) tak toto ja tu uz tu tvrdim davno, ale damy tomuto tu akosi nechcu verit alebo co...

veronika 4

Ahoj nechcem sa tu miesat ale som si vas precitala nebudte zase vsetky sfanatizovane len preto lebo vam prsia dopadli nadherne a ked tu napise taka co potrebuje reopku tak uz si VYMYSLA?Preco by si mala vymyslat keby jej prsia spravili nadherne preco by potopila toho lekara?Vsak keby ich mala pekne spravene tak snat by tu nekydala na lekara ze jej to spravil na hovno preco by to robila?
Pri kazdej opke treba ratat s komplikaciami a len preto ze tie co tu pisete sa vam opka vydarila tak urcite su pacientky kt.sa opka nevydarila len to tu mozno nekvackaju kazdemu na nos ale verte urcite aj take su a viam to lebo s tym pracujem.

Luxury

myslis? ved hovorim, ze mne aj ked som bola nova, neodpisal aj dlhsie....ja si nemyslim, ze by urobil nieco zle, ved on robi narocne operacie a mne krasne skorigoval ryhu, ja ked kuknem do zrkadla som prestastna,ze som sla k nemu a odporucam ho vzdy aj vsade.
Preto som pisala, ci nemoze poslat foto, lebo takto sa to asi tazko posudzuje a asi by si to mali vykonzultovat, ze ci je chyba nejaka a preco a kto...ja by som to nerisila na fore, preto jej hovorim, ze ak ja budem mat nieco, tak proste nech sa k tomu vyjadri on,tak mu budem volat a pridem osobne a nie on mi neopoveda, napisem to na fore, to som tym chcela povedat.

cayman

Luxury,
ja si zase myslim, ze bud si to vymysla, alebo ma dievca vazny postih hlavy. Pretoze 500eurovy nos bola reklamovat a prsia za 3000 tu bude tvrdit, ze doktor ju ignoruje??? z toho dovodu ide inam ? ved to je chore :))) Vsetky co sme boli u neho vieme, ze mu mozeme kedykolvek zavolat a ten clovek je nam ochotny pomoct...

pipajs

Myslím si,že lepšie je vybavovať takéto veci a reklamácie telefonicky a osobne a nie emailom. Ja mám zatial len dobrú skúsenosť s Dr. Trškom a uvidím ako bude za týžden ked pôjdem na stehy.

Luxury

cayman, ja si myslim, ze si ma stat za svojim, preco sa vyhrazat? o vyhrazani tu nic nemam.nech mu zavola, ked si ymsli, ze ju ignoruje, ved to je normalne a nech si ziada, co sa ma stiahnut, ci ako? ja neviem kto urobil chybu.

cayman

Luxury ak si bola operovana u Trsku, tak ma dost prekvapuje tvoja vdacnost...a vyhrazacke rady. Za tri roky, co to tu sledujem som este nepostrehla jednu staznost na jeho pristup, nedajboze ignoraciu a na pocin jednej osoby, co ani nemusi byt pravda, ty jej kazes aby ho bombardovala???
Slecna nech si radsej pozicia mobil, zavola mu a potom nech tu pise o ignoracii...

Luxury

Denisa888, mne tiez neodpisal aj dva tyzdne a to som bola nova pacientka.A neopisovala mi ani Jezovitova a tiez som bola potencionalna pacientka :)
Moj subjektivny nazor, netreba hned robit unahlene zavery, aj ked je mi jasne, ze reklamacie nie su prijemne zalezitosti pre nikoho. Ja ich tiez riesim nerada a oddalujem ich....nie je to pekne, ale koho to tesi? :(

martinka54

ellisa
moj nazor je trska. bola som na konzultacii aj u cevena a ten ma chcel rezat do kotvy a trska mi prsia zachranil a mam rez len okolo dvorca :-)

ale hovorim to je len moj nazor a dr. cerven ma velmi peknu pracu, preto som chcela ist najprv k nemu a je podstatne lacnejsi, ale dlhsia cakacia doba