Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Luxury,to sa aj Zuleko pýtala,ale tusim daco take tu bolo povedane,ze ani po 3 mesiacoch sa velmi neodporuca este.

pipajs,tak ak chces,tak aj kludne skac :) hehe.ved mas este aj pas stahovaci,aby ti nevyleteli hore a ty sa pytas,preco sa nepredklanat :) hovorim ti,nesklanaj sa,aby si nebola potom smutna :)

Luxury

Prosim Vas, kedy mozem chodit bez podprdy? neviete?
Ja stale citim jedno prsko, ako by ma tazilo a je take citlive, ma niekto nieco podobne 8 t a viac po opke?

carina

boze pipajs
lebo je asi na take pohyby este priskoro, nechces predsa aby sa ti tam nieco poposuvalo, ved si len 6 dni po si pisala. co si sisi? sklidni hormon ;)

pipajs

silviklh
Myslím že pri niektorych pohyboch a hlavne pri zohnutí mám pocit , že sa my tam niečo prelieva. Ja mám le strach aby ich moje telo prijalo.

pipajs

Baby, teraz píšem trochu od témy. Ale chcem sa Vás opýtať. Som 6 den po op.. A ked sa zohnem mám taký divný pocit v prsiach ako by sa my niečo prelievalo zašivorilo ma v nich . Neviem či to tak má byť.

cayman

Veronka,
tak ked budes citat pozornejsie dozvies sa, ze su tu aj take baby, ktore pisu o nespokojnosti, dolozili fotky a mali reopku.

Nikde som netvrdila ze Trska jej nemohol spravit zle prsia, bohuzial to vedia len oni dvaja, takze zas citaj pozornejsie a dozvies sa, ze som sa vyjadrila iba na to krive obvinenie, ze ju ignoruje...