Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Elissa,jednoznacne Cerven..ale nehoovrim to le nkvoli tomu,ze ma operoval..operoval ma preto,lebo si o nom mylsim,ze je naj.

Elissa

Prosim Vas, ktora z Vas bola este operovana u Mudr. Trsku? Lebo jeho prace ma velmi oslovili, aj co som citala reakcie inych kociek na webe, ale stale neviem ci Trska alebo Cerven. Viem, ze urcite sa to tu rozoberalo, ale kym by som preluskala vsetky prispevky..

martinka54

denisa888
je to dost divne, ze sa takto dr. zachoval. normalne sa mi tomu nechce verit. ja som s tych.ktora musela ist na reopku a zachoval sa excelentne. Ale je pravda, ze ja som mu telefonovala a stala si za tym, ze to chcem opravit.

Luxury

Denisa888, nemozes poslat fotky, ze aky si mala zaklad? a ako to mas teraz? A kolko ti dal do ktoreho? Ono nie kazda asymetria dopadne tak, ze to budes mat uplne rovnake, mozno mas len iny tvar, aj si tie prska merala, ci je tam rozdiel? je to nejaka sgtrasna asymetria? ja tiez nemam tie prsia po opke rovnake, ale zas kriticky, ake boli predtym??? a neverim tomu, ze z toho sa da urobit dokonalost, to skor babam, ktore nemali ziadne prsia, tie mozu mat dokonale.
A ako pise leus, bombarduj ho, normalne chod za nim, v pondelky po 17tej je v SNOPE, proste tam pridi neohlasene, ak si myslis, ze je to jeho chyba, tak si za tym stoj, to nejde o otravovanie, je to naozaj dost penazi.
Ja ked nebudem spokojna, tak ma tam bude mat kazdy pondelok a budem mu spamovat schranku, ak by nechcel komunikovat.

silviklh

korki,ja v praci nosim pooperacnu,raz som mala nomalnu ale to mi len pacienti cumeli na kozy...
aj ja idem 10juna!!! :) najprv idem k jeho zene a potom tam :)
aj ja som si vselico skusala a tiez mi konecne vsetko sedi a vyzera to super :) ty uz fungujes s rukami normalne?mna na lavej taha daco,strasne to boli,aj na dotyk..

Denisa888

Pipajs ako som už spominala pri kontrole vravel že je to dobre a nikto si to nevšimne ten malý rozdiel, potom som mu písala aj mail že mi to vadí a chcela by som reoepráciu a nič z toho. No čo už.
Gossip girl ano nos mi operoval dr H. ako to vieš?

gossip_girl

Denisa888,
to mi je fakt luto, ze si si prezila aj neuspesnu op nosa a aj prs :( to uz je aka smola fakt. A neoperoval ta nahodou na nos dr. H.?

pipajs

Denisa888
Mna operoval Trška tak som sa dosť zľakla z tvojej zlej skúsenosti z neho. Nakoľko ma operoval v pondelok tak som si prsia nevidela len cez podprdu sú rovnaké a vyrovnal my ryhu pod prsami mala som jednu vyšie a druhú nižšie a to som si ani ja nejako nevšimla. Ale ak by som mala taký problém ako ty tak by som ho určite bombardovala telefonátmi.Ak budem mať fotky zaregistrujem sa do galerie a pošlem fotky. A čo ti povedal Trška priznal si chybu?

Denisa888

Mne sa toto podobne už stalo s nosom to som bola u ineho dr v Ružinove a ak som chcela opravu lebo bol nos hrboľatý po operácii ešte bol na mna chirurg aj naštvaný a s takým naštvaným spravanim mi spravil reoperáciu. Ledva mi aj odzdravil aky bol urazený a asi sa hambil pred sestričkami že mu tam zase prišiel niekto na opravu... takže po tejto skusenosti mam už toho dosť a mam problem niekomu veriť a ešte navyše aj toto s tými prsiami. Jednoducho nemam štastie na taketo operácie a ani na chirurgov.