Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

silviklh
ano som :) uz davnejsie som si to tu citala, je to super ze sa z toho nerobi tabu, treba o tom hovorit a uz vobec sa za taketo zakroky netreba hanbit! v mojom okoli o tom nikto nechce pocut, ale to su vsetko baby co su od prirody obdarene bezstarostnostou :)

silviklh

Bianca1236 u Dr.Cervena to tento rok isto nebude...ale si rada,ze si nas objavila ze?:) drzim ti place..aby si sa spravne rozhodla..

Bianca1236

nelina
cim viac tym lepsie, aspon sa dozvedam :) pokusim sa teda dostat k nemu akosi, tuzila som mat tu operaciu uz tento rok za sebou, ale hlavny je vysledok, ved to budem ja nosit, tak nech to aj za tie peniaze stoji.
dakujem baby za nazory :)

Nelina27

Bianka1236 ak sa chces dostat do galerky posli fotku svojich prsiek (staci bez hlavy) na e.uhrinova@gmail.com aj so svojim nickom a dostanes pokyny

carina, ty si srandistka, myslim ze s novymi kozami mozes ist aj na horsku drahu aj do rakety a na Mesiac:-)

Nelina27

Bianka1236, za poslednu dobu co viem, nebola ziadna baba z fora u jezovitovej na opke, ale v galerke zopar bab od nej mame, niektore su vydarene a niektore menej ale to je len moj nazor... ja som mala s pani dr. tu cest 2x, mala som k nej ist na konzultaciu, dopredu som bola objednana ale nakoniec z toho vzislo lebo vzdy jej do toho nieco prislo, no nemala som z nej vobec dobry pocit a teraz si hovorim chvalabohu ze to tak dopadlo, bola som nakonic predsa operovana v Pezinku ale u dr. Cervena a podla mna je lepsi odbornik aj ma toho viac odoperovane a baby v galerke maju od neho krasne prska a ja som tiez velmi spokojna, a v neposlednom rade ovela ovela nizsia cena ako u Jezovitovej, zatial som sportku nevyhrala takze vlastne ani nebolo o com premyslat nakoniec... aj Trska ma peknu pracu, aj pristup podla toho co tu dievcata pisu, zatial ho vsetky chvalia, akurat on dava vacsinou anatomy a len rezom odspodu, takze u Cervena mas vacsi vyber pri rozhodovani, uf ale som sa rozpisala

silviklh

bianca,ja ta neodhovaram,an inic,ale mne sa nepaci jej praca.asi len jedna,co so mvidela,sa mi pacila.jedna by som povedala ze mala krajsie prsia pred operaciou.robi ich strasne hore pri krku...ked budes mat pristup do galerky,tak mi daj vediet a poviem ti,kto ma od nej a pozries si.

Bianca1236

silviklh
dobre? :D ona mi ukazovala svoje prace, ale boli to akurat objemnejsie pani co operovala, to co opisovala ze mne spravi znelo vyborne, ale ak by niekto mal zlu skusenost s nou tak to nerisknem, radsej si necham poradit. na druhu stranu, mozno iba predcasne panikarim :) idem totiz aj na modelaciu, nadvihnutie a potom ten implantat pod sval. zmensenie bradavky. vraj budem cela zabandazovana a operacia potrva 3 hodiny

Bianca1236

silvia

em, ako sa dostanem do galerky? :D akosi to tu nevidim :) fu ale ostala som nesvoja, velmi sa bojim ze sa nerozhodnem spravne a pokazi sa mi to. ale liposukciu mi spravila jezovitova vybornu, tak neviem. je to velke rozhodnutie