Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika24

Vladka ja mam tiez nagorky. No termin este nemam musim tam zavolat, a ty ktory den ides nech viem. Mozno ma objedna v rovnaky den:)

Denisa888

Mam asymetriua do jedneho by som chcela vložiť o ten rozdiel väčši implantat. Vraj nikto nema nič sumerne ani prsia. A ja si už napomôžem iba isť inam ale platiť by som už mala nenej keď že je to iba jeden implantat.

janika24

Vladka 19 ten isty problem s tym ako ty opisujes,ked si lahnes na bok a ten prsnik ti zmeni tvar,tak mam aj ja a hlavne ten ktory sa mi zdal ze je normalny a nie ten co je vyssie polozeny implantant. Nakoniec sa mi zda ze este ten s tym zle vlozenym implosom je uz taky ako keby bol moj, necitim v nom ziaden implantat, akokeby tam nic nebolo. No a ten lavy ktory som si myslela ze je v poriadku ,tak teraz mi robi problemy,citim v nom implantat zospodu,take to je neprijemné a ked si lahnem tak ta koža ako keby mi vystupila blizsie k hrudi a implantat ostane dole a to iste mam aj ked dvihnem ruku.No neviem ci to tak ma byt,ale ked si chcem ten prsnik pridvihnut v podprsenke aby sa vyrovnal tomu pravemu,ktory je vyssie polozeny tak v tom lavom mam pocit ako keby som dvihala kamen. Ja uz neviem teraz ktory je v poriadku,ci ten pravy s tym vyssie polozenym implosom alebo ten lavy,v ktorom citim ten implos. Ale v juni idem na kontrolu tak sa spytam lekara.

Denisa888

Veď nato je aj ta kontrola aby sme povedali čo sa nam pripadne nepači. Ja som vravela že je tam rozdiel a chcela by som to opraviť a aj tak mi povedal, že je to dobre a nikto si to nevšimne ... už som sa s tým zatiaľ zmierila ale planujem isť k dr Fabrymu.

Denisa888

Kašlite už nato iba som chcela napísať moju skusenosť. A ak mi pri kontrole povedal že je to dobre, tak ja už nemam odvahu isť za nim osobne.

rara

baby,vsetky ste mali ten stahovaci pas na pooperacnej podpire????,lebo mne ho nedali,dufam ze sa mi neprirastu niak vysoko