Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

silvia313

dievca ty budes mat z tvojho zakladu z 375ml uzasne kozy!!!

takuto velkost ako si mala ty,si zeny bezne davaju zvacsit,ja sa ti vobec nedivim,mne sa az take velke nezdali,aby si si ich nemohla dat zvacsit,podla mna som vobec neni divna,ale mne sa tvoje prsia vobec nezdali velke.prsia mas krasne,to nemozem popriet,ale ja na tom nevidim nic divne,ze si chcela vacsie.a dam aj ruku do ohna,ze ich mas ukazkove,lebo s takymi prsiami ako si mala ty je iste radost pracovat!a ja ti napriklad verim,ze si si to dala pre seba,pre svoj pocit,tak ako kazda z nas:)

mimka775

Kočky, viete mi povedať ako je to s kúpaním? Niektorá ste tam písali, že sprcha po 20 dňoch, to je strašné. Ked ma zoperujú 31.5. tak k moru v auguste už môžem ísť v pohode? A to spanie nachrbte to bude ťažkééééé.

Luxury

silviklh, dakujem za odpoved, bo ja som citala, ze niektory doktori podporuju chodenie bez podprdy, aby prsia boli prirodzenejsie. ja som tak myslela, ze mam teraz kopu triciek bez ramienok a chcem ich nosit :(
Denisa888 a nemozes poslat foto, mozno to nie je take zle az na reoperaciu,nemaju prska prosto len iny tvar?
Ja ich nemam ukazkove, ani nie su uplne rovnake,mozno by uz nejaka rozmyslala nads reopkou, ale ja ani za svet, az o par rokov.Konecne mam plne velke prska, aj ked nie dokonale.

akinku

No baby uz som radsej ticho este vas tu vsetkych vystrasim idem sa venovat radsej do tem o chudnuti to by som teraz skor potrebovala tak sa majte a drzim vsetkym palce nak vam to dobre dopadne ahojte:O)

akinku

juj leus to by som nerada povedala mozno je tiez na tomto fore.Ale urcite je viac podarenych operacii ako nepodarenych no zial ale su aj take.Takze nikoho som ale nechcela niako postrasit ani na nikoho povedat nic zle ja som len tak sem nakukla lebo mozno aj ja budem casom potrebovat modelaciu aj ked mam kamosku kt.sa to zial nevydarilo a druha zase robi na plastike ale tak mi zeny sme take co uz xi xi.Inak som z BA jedine co poviem tak kamoska robi v Prahe tak tam asi nechodite ci?

Bianca1236

baby nestraste ma :) vcera som sa tu tak vyhecovala az som z toho nemohla zaspat. ale do rana ma to preslo, a dnes uz verim tomu, ze mi opka dopadne na vybornu. ako tu uz jedna kocka spominala, s pozitivnym myslenim sa clovek aj rychlo hoji :) tak si tie nezdary neprivolavajme :)

akinku

Ahojte iba tak som si vas nahodou precitala a tiez mam znamu kt.nema dobru skusenost s doktorom teda hlavne koli reopke.Ono ide hlavne oto ze ak vraj je tam problem kt.si vyzaduje ropku a doktor to vidi tiez len on uz vie ze ani reopka nedopadne slubne napriklad koli znovu rezaniu cize jazvy uz moze byt horsia a tak dalej...tak lekar sa preto stavia tak odmerane a hlavne je to uz zadarmo a to je pravda.Druhy lekar vam reopku spravi samozrejme bez problemov aj ked vidi ze uz to nebude az tak ono ako to videl tiez ten prvy lekar ale tento to urobi lebo uz za to zoberie nemale peniazky a ked to bude vyzerat aj tak ze nic moc tak sa vyhovori na toho prveho ze uz sa to lepsie nedalo urobit lebo ten prvy to spackal napriklad.Ale ten prvy keby ze sa mu to znovu tak nevydari tak sa nema na koho vyhovorit to uz bude ze zlihal druhy krat oni to ty lekari uz vidia ci sa da spravit pekna reopka alebo nie zial je to tak ak sa da tak nemaju problem a spravaju sa velmi milo ale akonahle sa neda tak uz sa snazia s toho vycuvat.Kamaratka takto dopadla no ona mala modelaciu plus silikony a tie jazvy po druhej operacii cez tie prsia juj.No dufam ze som vas teda nevystrasila ale vsak kazda viete ze su tam aj komplikacie nie a s tym musite ratat.Inak tie veci o tych lekarov to mam zas od inej kamosky kt.robi sestricku na plastike tak asi tak.A este dodam vraj je naozaj vela nevidarenych operacii ale vsak kto by sa s nimi chvalil vsak?Ved ani lekar vam na konzultacii neukaze ze napr.a takto by ste mohli dopadnut keby ze sa operacia nepodari a dal by vam kuknut fotku niakej baby co to ma zle spravene ale fotky co sa podarili tie vam ukaze.No hlavne drzim palce vsetkym co ste sa nato dali a skore uzdravenie xi xi mozno porozmyslam aj ja casom ked odkojim svojho dropca :-(

Denisa888

Vladka 19
mam pod sval a do každeho mi dal inu veľkosť ale niekdy sa to neodhadne presne a o nejake ml bolo treba dať do toho jedneho viacej.