Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

a preco places :( boli ta daco?mne bolo najhorsie ten taky stvrty az siesty den.myslim,ze stichy nebudes mat roztrhnute,predpokladam,ze ruky drzis viac pri tele,ako od tela,lebo sa nimi velmi hybat neda

silviklh

silvi,myslim ze len v tom pripade,ak by si dako velmi tahala ruky hore abo co,ale ani vtedy mi to dako nepride...preco mas taky pocit?skus si tam pozriet ,ak sa ti da (mne sa nedalo )

xexenka

Nela111

vrta mi to hlavou kazdyyy den. mne sa nejedna o velkost. som rada tomu co mam, dokonca mam strach z vacsich, kvoli obleceniu, ale nepacia sa mi a to ma stve ;( doteraz som bola nespokojna s tym co som mala, ale teraz, ked som do toho co to vrazila, podstupila operaciu, z coho som mala max strach, a vysledok nieje podla mojich predstav, stve ma to!!! oni su vo vystrihu, v podprede OK, ale vyzlecene eee!! :(((

Nela111

Korki
Pekne si to napisala, ze ked je clovek stastny, je aj krasny. Som rada, ze si novy dekolt uzivas. :))) Jooj, aj ja mam obrovsky problem s tym oblecenim (ty uz nemas!), ze na prsiach mi vsetko planta..

Lenkea a Xexenka
Baby, neblaznite! Mate krasne urobene prsia, a nie male.. A hned ich znova rezat kvoli par ml navyse? Vsak ste mladucke, mozte si dat po detoch, ci o 5-10 rokov.. Takto skoro po prvej opke by som na vasom mieste do toho nesla.

Silvia313
Mne tiez tvoje prsia pripadaju ako dobre trojky (a pekne). Mat take, stopro by som nesla na ziadnu opku, ale tesila sa z nich. Ale samozrejme je na kazdeho slobodnom rozhodnuti a uvazeni ako nalozi so svojim telom.