Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

Silvia313
jezis, mne to je strasne luto... hlavne preto, lebo aj ja som mala dogu a je to najuzasnejsi psik na svete!!!!!
ja som mala tiez fenku ...

ZUZANA1407

silvia313

mozne to je..aj mne praskli 2 stehy..a mi na kontroli umrtvoval prsnik a robil mi stehy na novo:-((teraz v utorok idem po 10 dnoch zas na kontrolu.

Silvia313

mala 50 kg, bola taká nádherná, vznešená a rozumná... veď dogy sú vraj najinteligentnejšie...

ja viem, my sme chceli dať aj túto sterilzovať... ľudia sú o tom sprosto presvedčení a to je chyba..

ja fakt neviem, čo robiť...:'(

mne sa to ani dobre nezrastie, už to vidím... a tak aký bol dobrý výsledok sa to všetko pokašle...

silviklh

aj som si myslela,ze nebola vysterilizovana...pre fenky je to to najlepsie...aj pre psov..a ten mytus,ze fenka musi mat aspon raz male,je velka hovadina.potom sa len zbytocne kvoli tomu rodia steniatka a potom koncia vselikde...
myslis,ze ten syndrom byva aj u psikov? a to uz bola velka slecna,coo...dogy su krasne.

Silvia313

nebola... a mala rakovinu mliečnych žliaz... a nemala ani raz malé... vieš, nám to žiadny veterinár nepovedal... teraz viem všetko...

ale o doge nám tiež až teraz urodzený povedal, že buď srdiečko alebo obrátený žalúdok... aj keď si myslím, že to by bola pokrútená...

ja neviem, možno syndróm náhleho úmrtia ako u malých dieťat, čo zabudla dýchať, ale to si ani neviem predstaviť, lebo to by už bola aká zbytočná smrť... prečo som pri nej nebola :'(

vodnár

silviklh

to je veľmi zvláštne...takže teraz ani nezistíte čo jej vlastne bolo...:( a tá ovčiačka nebola vysterilizovaná,že?
ty si aké znamenie?

Silvia313

ona nám proste včera ráno zaspala... besnela sa, nažrala sa a potom zaspala... priateľ ju našiel už s chladnými labkami, lebo keď prišiel ráno z nočnej, tak nebežala hneď za ním a jeho mamine sa to nezdalo,m tak ho rýchlo volala... všetci veterinári na nejakom kongrese v Jasnej, žiadna pomoc, ani na pitvu sme ju nemohli dať, lebo až v pondelok a kde ju dovtedy dáme... potom by sme si ju ani nemohli nechať... ja som sa ani rozlúčiť nemohla ísť, lebo som teraz u mamy, práve kvôli nej, aby na mňa neskákala... pol roka mala, strašne sa tešila zo života, všetko sme ju naučili... ach zbláznim sa:(

ja mám ešte mačku a dvoch kocúrov, ale priateľ ľúbi psíky... predtým sme museli dať v októbri kvôli rakovine nemeckú ovčiačku utratiť a teraz toto:(((((((((( nieeeeeee:(

už ma vôbec tie prsia netešia a všetko ma bolí :'( s..rvený život :(

silviklh

:´( to mi je moc ľúto!!! nemala parvo?? ja s pár babami vlastníme psí útulok a u nás havkáči zomierajú hlavne na toto svinstvo :-( viem si predstaviť,čo prežívaš :-( ja som veľký milovník zvierat.ja mám okrem iných zvierat aj 11 ročnú bábiku a nvm,čo budem bez nej robiť :-( ak sa tvoja doginka trápila,už je za dúhovým mostom a tam jej je už dobre . :(