Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pespra

rara
takze tvoje mam? :-) Ja som este pred tvojou opkou volala do novamedu, ci urcite tam maju dalsie tie 445ml pre tu pacientku, ktorej som ich prebrala :-))) sestriska sa smiala, ze ano, mozem byt kludna :-)
prosim ta, asi odveci otazku dam teraz, ale tie tvoje, moje nase :) implose su vysoky profil?

bon bony

ved ja viem ze je to tazke, ja ti ale poradim ze chod ku takemu ktoreho praca sa ti najviac paci + je to finan. v pohode a viacej neries detaily, lebo sa ku tomu ani neodhodlas... Teda pokial po nich moc netuzis, tak vsetko v poriadku.
Vsetci su dobri, Cerven, Trska, Magdo, atd, vsetci su profici, samozrejme ze nie vzdy to vyjde podla predstav, to je to riziko,ale je vzdy u kazdeho!
A byt tebou si vyberiem niekoho znameho /teda ja osobne by som si zas a znova vybrala cervena/ s dlhou praxou a nie niekoho o kom citam prvy krat a len preto nad nim zacnem uvazovat, lebo traja ludia boli spokojni, pricom vies len o tych troch. Je jasne ze cim dr. viac urobi opiek tym ma aj vacsiu sancu ze bude viac "nepodarkov"...
Neviem no, moc uz nespekuluj, riad sa podla pocitu uz, bo zcvoknes uz z toho vyberania :D

leus

bon bony
je to tazke, boze ved clovek si nejde dat prepichnut usi, ale fakt je najlepsie nechodit ani na forum, lebo ma clovek potom chrobaka v hlave...

bon bony

leus, podla mna az extreeemne vyberas, kazdy ma nejake svoje omyly, kazdy chirurg, takze takeho nenajdes co neriesil v zivote nejaku reopku alebo dake problemy, ved si to uvedom uz

Luxury

b4rbie, to ako je mozne? tocit sa moze len ked tam mas nejaku tekutinu, nie? aspon mne tak doktor povedal, mas tam nieco?
to mi je tak luto :( dufam a prajem ti aby to dobre dopadlo :(

Fluffy

Baby, na ako dlho sa musi vysadit HAK? Viem, ze mesiac pred ale kedy ju mozem zase nasadit? Nemusi tam byt nejaky urceny cas aj po? Dik

b4rbie

Ahojte baby,

Silvi to moc ma mrzi, neplackaj... viem ako sa citis mne psika zastrelil nevracky sused...

Ja sem moc neprispievam, lebo by som Vas tu iba strasila, mne sa s prskami stale nieco deje a u lekara som kazdu chvilku... A dnes sa mi este k tomu implos otocil o 90 stupnov, rukou som si ho otocila spat, ale uz sa tlaci spat... Reopke sa nevyhnem, viem... len sa chcem spytat, ze ci niektora z Vas nepozna tento pripad.. ci to je zlozita operacia alebo ...

Ďakujem