Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

Na chirurga nechcem vraviet nic zle, si myslim, ze som proste nejaka vynimka.. Ja uz od zaciatku som mala problem s lavym prskom, a nelutujem, ze som si ich dala... len je to trosku unavne... najprv mi zacalo klesat, jazvu nemam v podprsnikovej ryhe, ale tak 3cm nad, to sme sa s lekarom dohodli ze ked to este spadne tak mi tam nieco zasije, potom mi zacal prsnik utekat do lava, ale ze vraj to robi sval... nevidiet to velmi, skor iba ja a moj priatel, ale na prvy pohlad je to ok, potom sa mi silikon zacal vrasnit. Kontraktura sa vylucila a bolo mi povedane, ze u chudych bab sa to proste stava niekedy.. Az vcera som prisla na to, ze to vrasnenie je preto, lebo sa mi silikon hybe... Ja mam implantat vyssi ako sirsi, takze ked sa mi pootoci po bokoch nema miesto a pokrci sa...

Vcera ma priatel objal trosku silnejsie /normalne ako ked sa s niekym dlho nevidite, ziadne sado maso/ a implos sa mi otocil o 90 stupnov, ta uzsia cast pri anatomoch co ma byt hore som mala pod pazuchou a ta sirsia bola v strede... STrasne som sa zlakla, ale ide to rukou dat spat... Tak som aj trochu rada, ze viem, kde je chyba a ze sa to da napravit. Len neviem aka je ta operacia narocna... RAdsej pockam az po lete, lebo dovolenka uz zaplatena a neviem, ci by som mohla akurat na nej vobec existovat bez retro podprdy. A dokonca, ked som si ho napravila tak mi aj jazvicka klesla, a nebola tak vysoko od ryhy.

Nechcem tu nikoho strasit, preto som aj nepisala, nechcem nikoho odhovarat... Ako som uz vravela, nelutujem to. No ja si myslim, ze sa mi to stalo lebo ten implos je vyssi ako sirsi, a pooperacna podprda po odpuchnuti prsiek mi bola volna.

maminka81

korki to je super že si to tak užívaš :)

ty si tak cca týžden predo mnou bola asi operovana...sa mi zdá.. už ti mäknu prsia? lebo ja ich mam stale take umele :) a sa mi zda že jeden prsnik mi aj trochu klesol akoby ta ryha... a ten čo som mala pred tým opuchnutý sa mi zda teraz menší a zas ten druhý opuchnutý... trochu sa bojim, lebo ja už doma tiež robím uplne všetko... ale ved hadam po tých 3 týždnoch aj možeme robiť všetko ako dr vravel... alebo sa možno moc pozorujem :) ale to iba preto, že som začala spavať pred par dnami na boku tak sa bojim aby čosi... a niekedy sa zobudim na to ako zdvihnem v spanku ruku nad seba, akoby som sa šla natiahnut...a to tiež neviem či možem...tak som trochu vystresovana čo možem a čo nie... :(

korki

nela111. veru uzivam si, kazdy den teraz. musim dobehnut vsetko, co som sa obmedzovala, ked som bola plocha. xixi...
nikdy ma nebavilo nakupovanie veci, ako teraz. uplne vsetko sedi a uplne inak vyzera cela moja postava.uz som konecne zena. bavi ma aj chudnutie, ktore ma predtym nikdy nebavilo, lebo vzdy som schudla prve z prs a potom som to stopla vzdy od nervov...
takze fakt si to uzivam a vyskieram sa stale ako slniecko.
som nevedela, ze raz budem takato stastna, vdaka silikonom.

rara

pespra-jaj si zlata že si sa uistila či mi doobjednali imp...no a ten profil,myslím že vysoký na toto som za zabudla opýtať.Idem na stehy a na sadru dole z nosa v pondelok, už mi je dlho nechodím nikde ani len na balkon aby ma niekto nevidel so sadrou na nose už aby bolo 6.6.

adadka

Fluffy

ja som si HAK nasadila hned prvý menzes po opke. No pokial sa aj tebe z HAK nalievali prsia a akoby "rástli", tak to budeš pociťovať aj teraz.

bianca003

Fluffy
pokial viem tak HAK si možeš už po operacii normálne nasadit, ale ja by som si dala asi mesiac pauzu po opke .