Na chirurga nechcem vraviet nic zle, si myslim, ze som proste nejaka vynimka.. Ja uz od zaciatku som mala problem s lavym prskom, a nelutujem, ze som si ich dala... len je to trosku unavne... najprv mi zacalo klesat, jazvu nemam v podprsnikovej ryhe, ale tak 3cm nad, to sme sa s lekarom dohodli ze ked to este spadne tak mi tam nieco zasije, potom mi zacal prsnik utekat do lava, ale ze vraj to robi sval... nevidiet to velmi, skor iba ja a moj priatel, ale na prvy pohlad je to ok, potom sa mi silikon zacal vrasnit. Kontraktura sa vylucila a bolo mi povedane, ze u chudych bab sa to proste stava niekedy.. Az vcera som prisla na to, ze to vrasnenie je preto, lebo sa mi silikon hybe... Ja mam implantat vyssi ako sirsi, takze ked sa mi pootoci po bokoch nema miesto a pokrci sa...
Vcera ma priatel objal trosku silnejsie /normalne ako ked sa s niekym dlho nevidite, ziadne sado maso/ a implos sa mi otocil o 90 stupnov, ta uzsia cast pri anatomoch co ma byt hore som mala pod pazuchou a ta sirsia bola v strede... STrasne som sa zlakla, ale ide to rukou dat spat... Tak som aj trochu rada, ze viem, kde je chyba a ze sa to da napravit. Len neviem aka je ta operacia narocna... RAdsej pockam az po lete, lebo dovolenka uz zaplatena a neviem, ci by som mohla akurat na nej vobec existovat bez retro podprdy. A dokonca, ked som si ho napravila tak mi aj jazvicka klesla, a nebola tak vysoko od ryhy.
Nechcem tu nikoho strasit, preto som aj nepisala, nechcem nikoho odhovarat... Ako som uz vravela, nelutujem to. No ja si myslim, ze sa mi to stalo lebo ten implos je vyssi ako sirsi, a pooperacna podprda po odpuchnuti prsiek mi bola volna.