Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

silvia313
Cítim s tebou.Je mi to naozaj ľúto.Mám tiež za sebou smrť miláčika,takže ťa chápem.Rozdieľ je ale v tom,že môjmu som musela pomôcť do psieho nebíčka ja.Poplač si,čas rany zahojí.

kobra17

Babulky,
tak ja som prvý raz plávala a poviem vám,to bol zážitok Skoro som sa utopila chi chi.Hrozne som cítila svaly a inštinktívne som chcela ruky pričapiť k telu a huba mi išla pod vodu.Ale skúšala som to stále a nakoniec som si aj konečne zaplávala.Dúfam len,že som si nemohla nijako uškodiť.Ale nebolí ma nič a vyzerá byť všetko v poriadku.

kobra17

carina
Pridala som fotky.Som na nich 9t.po op.Myslím,že už sa celkom fajn uložili,už mi nepripadajú také obrie a dokonca sa mi zdá,že už nie sú ani také čapaté.V skutočnosti tak veľko nevyzerajú,tie fotky to skresľujú,asi pre to,že sa fotím sama a je to veľmi zblízka fotené.Myslím,že tie 445ml.ti budú akurát k postave,ale samozrejme,že rozhodnúť sa musíš sama.Tak držím palečky

korki

maminka, aj moje su stale take umele. ale co by dali niektore zeny, ktore aj maju krasne velke prsia, za take ako mame my, pevne a krasne. takze mne to vobec nevadi. ale urcite su makksie ako boli po tych stehoch, ked chcem dam ich aj uplne k sebe. len bradavky su este trosku citlive, asi su este v soku, ze co to, co to... xixi

aj ja sa stale pozorujem, ale cim viac, tym viac sa mi pacia. dufam, ze sa uz nejako moc nezmenia. inak ja mam v jednom o 50ml viac a nikto si to nevsimol, iba ja s muzom to vieme, tak to aj vidime, ale ked to poviem niekomu a pozrie sa, tak nevidi.

ja som proste rada, ze tam nieco mam a hotovo.

a uz robim uplne vsetko. este by som mala aspon tyzden vydrzat, ale jednoducho, ked sa na to citim, tak co mam robit? aj tak si myslim, ze tych poviinnych 6t je len teoreticke, taka poistka a maximum. ale ked su zeny, ktore predtym sportovali pravidelne alebo je ine aj ci uz maju odrodene a tie prska si rychlejsie zvykli, aj celkovo. tak si myslim, ze nemusia dodrziavat uplne celych 6t nic nerobit.

vierka86

silvia313
trosku od temy , je mi strasne luto co sa stalo psikovi, tuto situaciu som prednedavnom prezivala s jednou kockou, mala stenusika doginka a v styroch mesiacoch zomrel, vecer si lazkal a rano sa uz neobudil, je to strasne, ona ale mala pitevnu spravu a bolo tam toho celkom dost, myslim zlyhanie pluc a pod
ja planujem doginka na narodeniny, to je okolo novembra, uz mam vybratu aj chovnu stanicu, ale toto ma strasne odradza, ten hrozivy priemerny vek dozitia a tieto zdravone problemy, torzie, klby a pod, ja by som to neprezila keby sa mu takto nieco stalo. Vela sil ti zelam aby si to zvladla ;*

vierka86

po dlhsej dobe vas idem pozret a normalne nechapem, ved vy ste tu vsetky nespokojne, baby prestante sa tolko sledovat, ja viem ze su pripady kedy to naozaj nevyjde, aj doktori su len ludia a na tolko operacii co spravia ta nevydarena proste pripadne, ale nie vzdy je to vina chirurga, niekedy za to moze aj vase telo...
no a ja si uzivam neskutocne, vzdy ked mam svoju hodinku kedy mozem chodit bez podprsky skusam si plavky a citim sa nenormalne uzasne,a som stastna ze az na dvoje su mi vsetky dobreeeee len teraz to vyzera dokonalo ;) uz len cakam kedy mi pride moja "denna "podprska, nakoniec som ju predsa len objednala cez net, dufam ze bude dobra a zacnem nosit aj ine tricka ako len tie co zakryju pooperacnu podprsku

co som sa ale chcela spytat, je normalne ked nieco robim a pravdepodobne pritom pouzijem prsny sval ktory sa napne, ze citim ten silikon, je to pocit akoby ho vytlacalo von. som 3 tyzdne po opke. Dakujem pekne

Luxury

b4rbie, ale ved ten implos by si uz mala mat prirasteny, ako sa ti moze pretacat po takej dobre?
b4rbie,ako si mala problematicke to lave prsko okrem tej ryhy a vrasneniu? asi si nieco citila? ja stale citim tiez lave prsko.

Bianca1236

ahojte baby, tak som dala nejake fotky do galerky, to som este pred operaciou. vdaka za moznost nahliadnut do vasich albumov, uzasne vysledky som videla, uz sa neviem dockat svojich novych, aj ked to bude zlozite lebo mi budu aj modelaciu robit. kazdopadne sa uz velmi nervozne tesim :) pekny den prajem vsetkym kockam :)