Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

nelina27,
ved to mlade telo zvlada vsetko lepsie:) a este kto sa rozhoduje,ci pred dietatkom,alebo po,dievcata ak neplanuje dlhsiu dobu mat deticky,nevahajte a chodte na plastiku,raz by ste to mohli lutovat,ze ste si neuzili mladost s pesknou postavickou:)

maria1113

ahojte kočeny.
Nelina27, ja som mala nedávno 34 rokov, tak nie som tu jediná "postaršia", ja si pria užívam, som rada, že som to podstúpila a neľutujem to. O mesiac ideme na dovolenku,tak sa veľmi teším

Nelina27

leus, tak konecne do toho, uz mame najvyssi cas, kym este aj zbytok tela ako tak vyzera:-) uz to nie je take jednoduche udrzovat sa vo forme ako pred 10-15 rokmi, vtedy bolo pevne telo aj bez namahy:-)

Tedy super, tvoja dcera vsetko zvlada ukazkovo, no to je aj tym mladym telom:-)))

Tedy

Nelina27,
takze boli sme na plavarni aj v saune,ziadne problemy ani pocity,ako vlastne...to len pre info pre ine dievcata:)

Nelina27

emili, ano mam silikony, pocity skvele a lutujem jedine, ze som si ich nedala skor, budem mat 36 rokov a mam jedno dieta
kuki, urcite radsej po detoch, ale ak su baby mlade a deti este dlho neplanuju tak kludne aj pred, bude sa im krasne celu mladost zit s peknymi prskami
som si aj myslela ze to s tou Adelou bude asi forik:-)

pipajs

Luxury
Ano mna operival Trška. Mne dal 405 ml. pod sval anaton a zaklad skoro nulovy. A teba dal ake ? Moc si pomohla z tou podprsenkou Z-bra. On my ju aj navrhol a objednal a je super môžem aj vystrihy nosiť. A akú nosíš teraz velkosť podpsenky? Ja by som prijala po 6 tyždnoch podprsenku nie latkovú s kosticami ale skor mierne vystuženú , neviem či by som ale mohla.