Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pipajs

Luxury
A kolko tebe dal ml. doktor ?

A aky si mala zýklad ? A košík máš aky podprsenky? Nemôžem si to pozrieť v galerie . Už to bude týždrn čo som poslala fotku žiadala heslo a nič. fotku v galerii už budem mať alebo až ked príde heslo.

barbora10

veronika

tak dobre ze si zavolala,vies oni ti najlepsie povedia co a ako:)tak teraz uz len aby sa ti to pekne hojilo!!!

Luxury

pipajs, no pekne, ja mam mensie implose:-)
neboj, nemusis nosit latkovu, ako pisala Lia, ze push up. Mozes nosit akukolvek, v akej sa budes citit dobre. :-)vystuzenu bez problemov.
rara, pripajam sa, mne sa tvoje tiez velmi pacia :-) krasne su, kludne by som si vymenila :-D

rara

carina dakujem krásne,potešila si ma:)))zajtra budú 4 týždne ale fotené sú 18 a 19 deň a ty kedy ideš a kam ??(Ja meriam len 165 a nie 175..)Baby koľko môžu vážiť tie silkáče, pred operáciou som sa vážila a na druhy deň som mala o kilo a pol viac(podotýkam že som v nemocnici jedla minimum)Vážili ste sa pred a po???

mimka775

ahojte

chcem sa opýtať, ako dlho sú prsia také tvrdé, neviem, ale kedy sa budú dať stlačiť aspon trocha k sebe? Dnes som 20 den po OP. Zdá sa mi, že troška zpohybliveli ale nič moc teda....bojím sa nimi hýbať,neviem, či sa to môže, ale zase treba s nimi asi niečo robiť, či? Lebo si neviem predstaviť ako ich dám do podprsenky potom:-))) Aké cviky ste robili, aby ste ich čo naj naj rozhýbali?

Veronika 86

Barbora10 a ostatne dievcata,ktore to zaujima,vcera som sa tu vypytovala co na rany, ktore hnisaju. Dnes som volala sestricke, tak ako uz poniektore viete, treba to repikovat parkrat do dna a Barborka, ja si to mam prelepovat stale dokial to nie je zahojene a s holenim, tiez iba ak je to zahojene. A taktiez, si davam kremik od Avene Cicalfate, ktory urychluje hojenie ran a ma protizapalovy ucinok.

carina

rara
ja sa neviem vynadivat! mas to na jednicku s hviezdickou. aj ja chcem takeeeee :) tiez mam navrhnute 445ml anatomy. Ty si kedy bola operovana, ze ti uz tak pekne sedia. No uzas, velmi krasne. Sa mi vidi, ze my sme mali aj rovnake miery aj ked sa mi zdas chudsia na fotkach. Ale vyska 175 ci?

Nelina27

maria, aj my ideme o mesiac na dovolenku, prva s novymi prskami tak sa uz neviem dockat, este brucho doladit do plaviek a hotovo:-))) akurat som zvedava ako zareaguju znami tam, co ma este nevideli v plavkach, som zvedava na reakcie, potom zreferujem, snad ma neodsudia :-) ale zeny su nevyspytatlene obcas...