Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

rita
cau, bola som uz na konzultacii a priprav sa, ze sa caka hodne dlho. zac. aprila som volala, dali sme termin na jun-len konzultacia. potom mi to znama troska posurila na maj a operaciu som si pre istotu uz tiez hned objednala. No ale baby tu z fora aj kamosky vravia, ze sa cakat oplati, tak cakam :)aj podla fotiek z galerky, ma krasnu pracu.

rita149

carina ahoj, čitam že sa chystaš k Dr cervenovi, už si bola u neho na konzultácii? kolko sa tam čaka? dakujem.

carina

rara
fakt? merias len 165cm a si si dala 445ml? To ti doktro navrhol alebo si ho musela prehovarat? Ja mam tych 175cm, sirsie boky, ramena sumerne k bokom len tie prsia chybaju... doktor navrhol 410ml ale spytala som sa na 445 a povedal v pohode, len sme nemali nejak cas vykecavat, dost mal naponahlo a teraz neviem, ci mi nebudu velke, lebo kamoska ma 350ml (inak som nevedela, ze ma silkace) je len troska nizssia a ma ich take akuratne, tak neviem ci mi az 445 nebudu dost. Zas nechcem velmi velke...ale rozmyslam, ci mi nebudu 410ky stacit. Bude ma operovat dr. cerven ale este si pockam...az na jesen. Rez bude pazuchou, ty mas pod prsiami ale krajsie sa to v tvojom pripade ani nedalo spravit. Gratulujem! a tisko zavidim :)

Nelina27

rita, v BB operuje v Novamede dr. Červeň, je skvely, vela bab tu na fore ma od neho prska, skus tam, aj ked sa tam dlhsie caka na termin konzultacie a operacie, oplati sa podla mna...
aduska, ja som musela ist po tyzdni do prace, rez odspodu, nebolo to bohvieco ale dalo sa zvladnut

rita149

ahojte, čitam vaše príspevky. ja sa neviem donutit ist na operaciu. velmi by som chcela ale sa aj velmi bojim.chcela by som ist do BB. poradte nejakeho dobreho lekara , dakujem, a este sa chcem spítat ako si možem pozriet foto . píšete tu o galerii ale neviem sa k tomu dostat dakujem

korki

ahojte

aduska, ja som mala rez pazuchou a uz od tych troch tyzdnov mozem povedat, robila som vsetko, len som nedvihala tazke... takze ak planujes ten mesiac off, tak to bude uplne stacit... aj nudit sa budes...

Veronika 86

Aduska, zalezi aj odkial budes mat vedeny rez..lebo ja mam spod pazuchy a som 2 tyzdne po a neviem si este predstavit robit namahavu pracu..ale to je zase vsetko individualne :)

Tedy

aduska5386,
nikto ti neodpoveda,tak podla toho co viem a co tu dievcata pisu,tak po 2 tyzdnoch v pohode,ak je vsetko bez komlikacii:)
vela stastia

aduska5386

ahojte prosim vas chcem sa opytat po akej dlhej dobe ste sa vratili naspat do prace? na kolko ja robim barmanku.... nemam tu velku namahu ale aj tak neviem ci mi staci mesiac na to.... :-(