Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

silviklh, veru, aj mne to neslo do hlavy, ze si tu pisala, ze si sa oholila pred stichmi. lebo viem, ze si bola proti holeniu, ked tu niektora spominala kontrolu a hanbila sa dr.

diamond26

Ahojte boli ste niektora operovana v ULK u dr gubu ?dohodla som si snim konzultaciu na pondelok ...som zvedava aky bude :-D..a este sa chcem spytat baby robia vsetky vysetrenia aj priamo tam v ULK??Napr sono prsnikov atd..A pozaduje ho kazdy chirurg ?Dk za odpovede :)

silviklh

bianca mas pravdu,ja natake ani nereagujem otazky.ze ako sa dostat do galerky.naj by bolo zmenit heslo asi.... :D
Barbora10 mna vcera vsprch naúpadlo,zej a som sa holila az PO stichoch :D este so maj riesila,ze ani nie som daka spotena,ani chlpy nemam velke,a on to vidi casto,.... :D

rara

carina
Ja som prišla na konzultáciu s tým že chcem okrúhle rez pod prsom od 375 do 410 a Dr.mi navrhol 445ml anatomické a som rada že som nechala na neho ale kľudne by som brala väčšie, menšie si nedaj ty máš 175cm aby si neľutovala ,mne všetci hovoria že ani nevidno že som si dala robiť cici( keď mám obyčajné tričko a tenkú podprsenku),pred tým som nosila stále vystužené maximalizérky HI-HI- tak preto ten rozdiel nevidno ale keď si dám výstrih to už je o inom.Neboj ideš k SUPER Dr.on vie čo robí ,ja som s ním veľmi spokojná...

Nelina27

inak cviky som nerobila ziadne, iba ich denne natieram kremom a jemne masirujem pri tom, to by malo stacit, daj tomu cas... ak si dobre pamatam tak moje boli po 20 dnoch ako 2 kamene na hrudi:-)

Nelina27

mimka, ja som 3 mesiace po a prska este stale nie su uplne makke, zacali maknut tak najskor po mesiaci a pol u mna, ide to pomaly. Nasilu si ich k sebe netlac, ani rukami ani podprdou, mne stale dobre nesedia vystuzene podprsenky, push up to ani nehovorim, este to zdaleka nie je ono, nejdu tak lahko hore a k sebe:-) najradsej nosim uplne tenucke latkove podrpsky bez kostice, nic ma netlaci a dekolt je aj tak plny:-)

mimka775

ahojte

chcem sa opýtať, ako dlho sú prsia také tvrdé, neviem, ale kedy sa budú dať stlačiť aspon trocha k sebe? Dnes som 20 den po OP. Zdá sa mi, že troška zpohybliveli ale nič moc teda....bojím sa nimi hýbať,neviem, či sa to môže, ale zase treba s nimi asi niečo robiť, či? Lebo si neviem predstaviť ako ich dám do podprsenky potom:-))) Aké cviky ste robili, aby ste ich čo naj naj rozhýbali?
Poradí mi niekto:?

bianca003

chcela som len povedat baby čo sem chodíte poctivo :) už dlhšiu dobu ,,, nedávajte hned kontakty na galerku niekomu kto sem príde len raz a hned sa pýta len na galériu a na naše fotky .... niekedy mám pocit že niektoré fotky su posťahované z netu ... a do galérie má prístup aj niekto kto sem chodí za iným účelom
Pekný den ...

bianca003

Dobre ránko.... dnes idem na predoperačné dufam že všetko bude OK :)
a ešte jedna vec kto je Devilevil s galerky ? chodí sem niekto pod takým nickom ?