Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

baby, na 100 pro je to stiahnute z netu, ked date info, nema to ziadnu cestu, iba jpg...cize ulozene ako obrazok, kliknite si na nas ostatnych, mame tam aj kto cim fotil a bla bla....
musime sa dohodnut na nejakom systeme, lebo toto je fakt otrasne.

repka

ahoj baby.. tak ja som dnes mala uz byt na stole :((( ... a taka som pekne opalena z dovolenky, by to bolo super :( .. teraz akurat vo stvrtok idem na bohvie ake vysetrenia s krvou... dufam ze to bude ok a coskoro sa s vami zasa nebudem vediet dockat na termin :)))

silviklh

prosim vas,ja so mv praci,ja len tak na skoks sem chodim,nemam velm icas teray roypisovat livee,ak mate dakto cas,tak jej napiste pls

Bianca1236

silvikh suhlasim, to nie je domaca fotka, som zhnusena z ludi co zneuzivaju takto doveru. dufam ze sa nenajdeme na nejakych inych strankach

silviklh

bianca a ten devilevil....to nvm kto je...nikto tu npisal!!niekto si precital co kde ma poslat alentak spravil!!nejdeme nap. Live??? co j moc,to je moc...toto nieje fotene doma...to vyzera ak ostiahnute!!!

Luxury

bianca 003, nad tym som uz aj ja uvazovala, mozno by sme mohli napisat live, lebo ona nevie, ze kto je realny, kto nie. Pripadne ze by sa poslalo heslo po nejakej aktivite tu na fore a este by vzdy nejaka, co je tu dlhsie, potvrdila Live, ze je to ok. Neviem. Kludne mozem stiahnut z barsakej americkej stranky pred a poslat live mail s foto ze chcem heslo....
Diamond, nevieme ti povedat,lebo tu co baby pisu, neboli u Gubu. Ak ta nejaka cita, co bola, snad ti odpovie :-) Ale on ti povie vsetko na konzultacii urcite:-)

korki

davidoff, ja som mala v case opky 1,5 a 3,5 rocne deticky a maleho som mala mimo domova len 5 dni, potom prisiel domkov a do 6tyzdnov sa staral manzel, co sa tyka zdvihania a prebalovania a pod. ale o tu starsiu som sa v pohode postarala aj ja. lebo ona sa uz sama oblecie a aj do skolky som ju vystrajala ja, lebo manzel musel byt s malym... a co sa tyka varenia a pod. okolo domacnosti, tak to uz po tom tyzdni uplne v pohode vsetko. len napriklad zemiaky mi nasupal muz a ostatne ja. aj vysavanie sa mi moc nedalo, az po dvoch tyzdnoch, lebo ja musim do tej podlahy tlacit ako sprosta, xixi
tak drzim palce a verim, ze to zvladnes aj ty uplne v pohode!!!