Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

suhlasim so zondou, takych je tu vela co nepisu na forum a vy darmo filozofujete nad zmenou hesla atd...tomu nezabranite, ak sa ma sem naburat uchylak co chce obzerat, nabura sa tak ci tak...

zonda

Luxury,

v pohode, mna sa to nijako nedotklo, niet sa zaco omluvat, uvazujete spravne. Len som sa zapojila, ked ju chceli dat baby vymazat. Ona to tu cita, neviem ci aj prispieva. Ale takych je tu predsa vela :)

bianca003

Bianca1236
ahoj dakujem ,mesiac pred operáciou sa to robí nesmú byt staršie ako mesiac mne brali krv, potom mi robili EKG,zistovali mi zražanlivost krvi z prsta,merala mi tlak a pýtala sa ma na alergie a podobne veci ...ale možno ti pani dr.J. v sprievodnom liste pre internistu napíše aj ine vyšetrenia ...mne toto stačilo

Luxury

zonda, oki, tak sa ospravedlnujem, uplne je to ako stiahnute aj s tou priponou jpg.
ale aj tak by sa to malo nejako osetrit. su vselijaki ludia...

Bianca1236

ahoj bianca003, to je super ze mas dobre vysledky, tisko zavidim ze uz na to ides za chvilu, tie dva dni ubehnu ako nic :) chcela som sa spytat, nevies kolko pred operaciou sa mozu robit tie predoperacne vysetrenia? co vsetko tam vlastne treba? rozmyslam ze si ho pojdem dat urobit inde nez kam idem na opku, mala som zlu skusenost s doktorom co ju robil

bianca003

ahojte no konečne som sa vratila z BB takže predoperačné sú OK :-)) už len 2 DNI a ide sa na to ....a v Novamede za predoperačné sa platí 44 eur.
presne tak toto je vrchol nejaký úchyl sa tu bude na nás vyčumovať toto treba nejako vymysliet baby .... ja viem že vela báb tam aj je ...čo sem ani neprídu len sa chcú tam dostať do galerky ....

aduska5386

ako tu citam lekar vam nasadil ascorutin tyzden pred opkou,,,, ale ja ho berem uz teraz. ,mne ho predpisala moja doktorka na cievy... to nevadi ked ho berem uz dlhodobo?

aduska5386

dakujem za odpoved a drzim vam vsetkym palce :-) urite to zvladnete. ja idem iba teraz na konzultaciu k dr. cervenovi piatok.. a chela by som mat uz za sebou aj operaciu... proste pocit ze mam nove prsia :-) velmi sa tesim na to.