Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Aisa

Ten Dilevil či ako sa to vola môže byť aj hociktorý chirurg ktorý si chce pozrieť fotky od ostatných chirurgov. Kašlite nato vam to môže byť jedno veď tam nemate aj tvar.

korki

davidoff, jasnacka, ze sa postasti aj tebe...
ja som neskutocne vdacna za toto forum, lebo vdaka vam, co ste mi poradili,mam konecne prsia skor a to take o akych som ani nesnivala...aj vdaka galerii, podla ktorej somsi vybrala dr.
len nepochopim niektore, ktore sem idu po radu, ci sa postazuju a nic si nenechaju poradit, ale naopak, urazia sa...

monni1985

ahojte, ja som tiez z tych, co malo pisu, ale usilovne citaju.
uz mam po opke, bola som na modelacii vo stvrtok a v novamede bolo super. zajtra idem na prevez a buduci tyzden na stichy a potom budem uprimne rada, ked sa zbavim tychto obvazov, co teraz nosim. :) neskor prispejem foto, pretoze viem, ake je to napomocne novym babam. Chcem aj silikony, ale to sa bude realizovat na jesen.
Davidoff, urcite sa to da aj narychlo, niekto odtialto absolvoval predoperacne vysetrenia v novamede az rano v den operacie. Takze dalo sa.

davidoff

korki

veď to je úplne super, že sa Ti takto pošťastilo :)))) tak už som velká optimistka v tomto. Budem im priebežne volať, aby na mňa nezabudli :o) Ja mám tiež 2 maličké deti, ale keby aj zavolali že zajtra tak nemám problém s tým, že moji rodičia bývajú o ulicu vyššie, takže ich prenesiem k nim hocikedy, sme tak dohodnutý. Teším sa, hlavne mi išlo o to predoperačné, takže sa to dá všetko stihnúť aj predoperačné by mi tam teda spravili :))) super, no už sa neviem dočkať :D Každé ráno keď sa zobudím si predstavujem aké mám už pekné prsia, pozriem do zrkadla čo máme oproti posteli a NIČ tam nemám :"( aj sa mi o tom stále sníva čo stále pozerám vaše fotky, čo to už máte za sebou. Teším sa teším :)))))

korki

davidoff, ja ti viem poradit. urcite ti mozu zavolat aj skor, ak si ich o to poziadala pri konzultacii. oni si ta daju na nastenku a ked niekto vypadne, tak volaju tym, ktore maju na nastenke, ze mozu aj skor ako su dohodnute... a ak chces ist este skor, tak im priebezne volaj ty. aby si sa stale pripominala. takto sme poradili aj silvilh a hned jej potom dali termin...
ja som mala konzultaciu na zac. februara a pevny termin som mala mat az na koniec juna. ale uz na konci feb. mi volali, v pondelok, ze sa im na stredu uvolnilo, no a ja dve deti na rukach a varim si obedik... no hruza, nic nachystane premyslene, tak som to odvolala. sa mi to zdalo malo. ale sestricka tvrdila, ze by sa vsetko stihlo, co sa tyka predoperacnych. potom mi volali, v marci, to som zobrala termin, lebo dali vediet az dva tyzdne pred, ale som zas ochorela a kedze som brala atb, tak to padlo tiez a do tretice mi to vyslo, volali mi na koniec aprila. takze vidis... urcite aj ty pojdes skor...
drzim palce

davidoff

Baby tie čo máte po, alebo ktoré mi viete povedať, ja mám v Novamede operáciu až neskoro, ale keby niekto vypadol, je možné že mi zavolajú a pôjdem skôr. Ale čo ak mi zavolajú a nestihnem si urobiť predoperačné. Môžu mi ho urobiť priamo v Novamede pred operáciou? Lebo som tu čítala že niektorá z vás bola v Novamede na predoperačnom. Čiže ak mi zavolajú že o týždeň by ma zobrali na operáciu, stihnú mi aj urobiť predoperačné tam priamo v Novamede?? Ďakujem

devilevil

Ahojte, tak sa pripojim aj ja ked uz ma tu riesite :) nie som ziadna uchylacka ani nic podobne co si vas chce obzerat a ukajat sa na tom. momentalne mi nejde fotak tak je to fotka z mobilu a baby keby ste vedeli kolko nervov ma to stalo kym som to dala z mobilu do pc, robila som to cez vselijake kable a webove programy,ale mobil stale strajkoval, no sranda. vysledok je mozno trosku neostry ale lepsi som z toho nedostala. takze vas mozem upokojit a ukludnit tuto debatu, som len obycajna baba, ktora chce ist tiez na "opku" a vase fotky mi sluzia len ako inspiracia k akemu lekarovi ist a aku velkost zvolit. takze z mojej strany sa k ziadnemu zneuzivaniu nedojde. a len tak mimochodom, ziadna tam predsa nema tvar. Have a nice day and take it easy :)