Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

tessy
ano chirmed, nejdem uz spekulovat, chcem ist v septembri este na jednu konzultaciu, ale asi to ostane pri tom strednom profile a 300ml okruhle nagor si myslim...len dufam ,ze sa to neoddiali, lebo mi chcu lekari vyberat tie hrcky z prsnikov do kelu!

Zuleko

Jajka
Ahoj ja som bola v chirmede tento rok vo februári,som spokojná maximálne tak ako s doktormi tak aj s celým personálom v chirmede.Tie jazvy sú veľmi distutabilná vec,lebo neznamená že keď sa ti natiahne jazva z chirmedu že sa ti nenatiahne jazva napr od doktora červeňa.Všetko závisí od toho aké máš svoje prsia,elasticitu kôže,aký veľý implantát si ideš dávať.Už ako spomínala Tessy a Nelina viacej báb odtiaľto bolo v chirmede a myslím si že poväčine sú spokojné.Ja osobne som mala menší problém s jazvami,nechceli sa mi hojiť ale bolo to sposobené tým,že som mala menšie prsia svoje pôvodné a davala som si veľký implantát,ale musím podotknúť,že hneď akos a vyskytol problém začali to lekári profesionálne riešiť a teraz sú jazvy už úplne zahojené..sú možno trošičku širšie ale žiadna veda:-)

tessy111

Včera som bola na kontrole, ktoru mi robil iny lekar a bola som velmi milo prekvapena.Ukazal mi ako si mam masírovať prsia 2x denne.Masiruje si niekto prsia?

tessy111

Ahojte baby.Dlho som tu nebola.
Leus, takže si sa rozhodla pre chirmed?Kedy maš termin a ake imploše ti budu davať?
Jajka555, tu na fore je plno bab, ktore boli v chirmede a maju krasne prsia.Treba len dôverovať lekarovi.

jajka555

nelina
ja sa bojim hlavne o to, aby tie jazvy nebolo velmi vidno.. poviem pravdu, ze na fotkach som si to nejak vobec nevsimla.. a takisto sa neviem rozhodnut co je lepsie, ci cez pazuchu alebo rez pod prsiami

Nelina27

jasne korki, ved ja som to myslela zartom, riziko odhalenia sice nejake bude, ale co uz:-)

jajka, viacero bab odtialto bolo v chirmede, robia pekne prska a myslim ze aj baby su spokojne co citam, ved ti snad nejaka odpise.... a co ma byt s jazvami? jazvy podla mna robia vsade standardne, ale kazde telo sa hoji inak, takze skor tam moze byt obcas nejaky problemik, inak no problem s jazvami:-)

jajka555

ahojte,
boli ste niektora na opke v chirmede? zaujimalo by ma ako ste spokojne s vysledkom, ci robia pekne prsia, a hlavne ci neostavaju velke jazvy.. viaceri ma kvoli jazvam odhovaraju :(

korki

ahojte
babule, kaslite uz na spionov. presne ako sa tu pise, kazda z nas moze byt spion. ved dnes sa da vsetko.... a mne to osobne nevadi, to je riziko kazdeho fora. a fotky su bez tvare a skoro kazda tu mame nick a nie meno, takze sa nemame coho bat a nech sa spioni pozru, ved je na co... no nie???

Nelina27

Aisa, ved aj ty si tu zda sa nova, aj ty mozes byt spion:-)
korki aj mne toto forum velmi pomohlo ale tak co narobis, ludia su vselijaki a niektori straaasne urazlivi:-)