Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

zuleko
168 mam vysku, som tintitko, nemozem si dat velke, ani sa mi velke nepacia, nad 300ml urcite nepojdem, dr mi vravel ze pre mna tak 280-300 ml max aby to vyzeralo prirodzene

tessy111

z každej strany si ich mam tlačiť a podržať 1 minutu.Jazvy tiež si mam natierať mastičkou a tlačiť na ne.Chytiť do ruky prsnik a kružiť nim.

jajka555

diky kocky, ste zlate :)) cca pred dvoma rokmi som mala svoje vlastne prsia pekne velke, take C-D, ale som schudla 10kg a mi hned klesli na male Bcka, som z toho dost smutna a hanbim sa za take male prsia :( normalne mi kleslo sebavedomie, priatel si ma dobera ci som ich odlozila do cistiarne a uz aj mama sa ma minule pytala, ze co ja mam za male prsia. Tak som sa rozhodla podstupit opku, uz len si vybrat velkost a typ :)
este ma zaujima, kolko vas vysla opka v chirmede? co som pozerala ceny, cca 2300

leus

tessy
kdeze nad vecsimi, aj toto neviem ci na mna nebude vela :) a tie hrcky, to je komplikovane, este idem na jedno sono do BB a uvidim, ja si ich vybrat este velmi nechcem ak nemusim, stale dufam ze mi dakym zazrakom zmiznu :P

tessy111

leus

to ešte stale nemaš doriešene hrčky? Držim palce aby ti to vyšlo.Stihnu ti to odstraniť do septembra?