Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Tessy
jasné veď na každom tie prsia vyzerjú inak, a hlavne sa každému páči niečo iné..mne osobne sa páčia veľké prsia také plné 4-5:-)

Zuleko

Leus
Samozrejme už sa musíš rozhodnúť podľa seba a toho čo ti odporúča doktor..každému sa páči niečo iné:-)Ja mám 170cm, a 52 kíl dala som si 390ml a bolo mi odporúčane max 275:-)A kľudne by som prijala aj väčšie,lebo tie 390 sa niejako stratili na mne..tak ja len kvôli tomu:-)

tessy111

Zuleko
ja mam 168,52 a mam nagor ,okruhle sterdny profil a su dosť velke.Hlavne ked už teraz mam normalnu podprdu.Keby som si dala väčšie tak by som asi vyzerala vulgarne.teraz su uplne prirodzene.

Zuleko

Jajka
Ja mám 390,VP,nagor,rez pod prsom a platila som
1000-operácia
900-implantáty
55-podprsenka
70-predoperacne
200-anestéza
Čiže dokopy 2225 :-)Rozdiel v cene je akurát podľa toho aký budeš mať tvar..vo veľkosti nie:-)

adadka

leus,

ja som dnes bola na kontrole a doktor ma aj fotil. Mám 300 ml, okruhle, Mentory.
Slúbil mi tie fotky poslať, tak potom dám do galerky. Podľa mňa, veľkosť úplne perfektná.