Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

xexenka, neviem ci sem este chodis. chcela som sa spytat kde si zohnala tu podprsenku hello kitty. skusam hladam ale akosi neviem najst predajnu. viete mi niekto poradit?

manula

ahojte dievcata :))) mam velku skoro mesacnu absenciu, musim vas cim skor docitat, co nove, ako pokracujete, ktora ma nove a co tie co mali pred mesiacom tesne po...ja uz len dva mesiaceeee a idem na to...juuuuuuuj , ani sa mi nechce verit ako to ubehlo :D:D:D uz aj peniazky na ucte cakaju..a hor sa 3.9. do PK :)))

Elissa

Meduska, doktor Trska musel surne odcestovat, aspon tak mi vravel. Skus mu zavolat 6.jula, mal by uz ordinovat. Dievcata, este k tym rezom. Osobne som tiez skor za rez pod prsom. Ale citala som, ze na tomto mieste moze skor jazva zhrubnut (najma nasledkom kojenia)

bianca003

diamond26
ja mám Nagor
Elissa
mám pod pazuchou - aj s toho dôvodu že som nechcela mat jazvu na hrudíku niekedy velmi záleží od chirurga a aj od toho aký máš základ a pod..

adadka

Elissa

ja som sa pre rez pod prsom rozhodla pre to, že som osobne na kamoške videla veľmi škaredé "podpazuchové" jazvy. Pokiaľ si v galérke, mrkni - mne ich absolutne nie je vidno.