Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimka775

lucia2
takže prišla som na 7 ráno, potom prišla sestrička, dala mi zelený mundúrik, pančuchy proti tromboze...prišla anesteziologička, opýtala sa ma všetko...vyplnila som dotazník, potom som počkala na dr, nakreslil ma, ešte som mu povedala nejaké blbostičky a zobral ma na operačku, vyskočila som na operačný stolík, napichli mi uspávadlo a bolo....všetko asi pol hodka, takže okolo pol 8 som bola už v narkóze.

silviklh

davidoff, a naco pinosol?ja so msi nic nedavala,ani mi nekazal,jedine si bude srepikom vytierat.ale na co drazdit jazvy a sliznicu tymi kvapkami,to obsahuje mentol,eukalyptus...
ano,tak to ti dali len preto,lebo ta poznaju,lebo to vacsie je len na predpis :-)
Ascorutin sa dava tyzden pred operaciou,a Aescin si zacni davat hend v ten den operacie,alebo mozes aj este vece,rto je fuk :-)
a ten Flector je od bolesti,aj protizapalovy,ja so msi ho davala dake styri dni ,najprv dva denne,potom len jeden krat na posledny den tusim.ved uvidis,ako sa bude scitit _:)

Lucia2

Mimka a pred oepráciou s tebou ten anesteziolog ešte najskôr nehovoril?
A keď si tam prišla odviedla ťa sestrička na izbu a dala si si hneď pyžamo a potom prišiel dr..? :-))

mimka775

kuki

inak, u dr. Rácza som bola na konzultácii 4. a 31. som bola už s novými prsiami:-)))) operácia trvá asi hodinku a pol, ja som mala iba vloženie implantátov, žiadna modelácia, či nejaké iné úpravy prs, možno keby bolo treba upravovať prsia, trvalo by to určite viac

mimka775

nie, prebrala som sa až na pooperačnej izbe, žiadne prebúdzanie a tak....sama som otvorila očká a na stene pozrela, kolko je hodín....potom ma presunuli vedla na izbu.
Boli pri mne dvaja čo sa starali o to, aby som bolo v pohode pri uspatí, takže možno to bol anesteziolog a jeho sestrička alebo tak....v podstate mi to bolo jedno, išlo to všetko super, boli velmi milí, ked mi pichla inkejciu a zaviedla do žily tú hadičku, ani som to necítila, takže fajn...uvidíš, to sú také detaily, že tam ani na to nepomyslíš, urobíš čo ti povedia a zachvílu je po tom

lili40

Repka, tak sa tam stretneme toho 30.6., aj ja idem k Červeňovi. Mám prísť ráno o 7,15 hod, už ma chytá strach, ale teším sa. Potom sa nezľakni, ja už mám 40 preč, ale chcem si konečne splniť svoj sen. Takú starú babu tam ešte asi nemali, ako som ja.