Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

Ahojte baby .. takto pred týždnom ma o 10tej brali pod nôž :)
chcem sa spýtať tie čo máte po asi od kedy sa vám dalo spat na boku aspon kusok :) toto spanie na chrbte je asi najhoršie ,cez den fungujem normálne ale v noci sa mi zle spí a dnes mi trvalo než som sa posadila a potom tie tlaky na prsiach...a ešte baby aj vy ste mali zápchu? ako ste to riešili ja jem od včera slivky tak dúfam že mi to pomože lebo už týžden nič:(((

diamond26

Inak baby ked pridem na kliniku mam povedat ze idem na operaciu a dr pride premna ?alebo niaka sestricka ?:)a este mam jednu otazku na tie ktore brali tabletky na oddialenie menstruacie..ako sa to berie ?kolko dni pred operaciou ?a treba si dat tabletku este aj v den operacie ci uz nie ??Jasne ze sa nato popytam na gynde ale tam idem az v pondelok a chcem byt informovana uz skor :))

Lucia2

Myslim keď si tam prišla či ťa sestrička najpr zaviedla na izbu kde si si odložila tašku... alebo hneď si išla do tej predoperačnej miestnosti a tašku ti oni potom odniesli na izbu? Ďakujem :-)

Lucia2

Mimka775
odpovieš mi prosim ešte na otazku, že kde si si davala svoje veci? Či na izbu kde si bola potom celu noc, alebo do nejakej šatne?

bianca003

mimka775
ahoj, viem že jedna baba s tohto fora letela po operácii čiže hned ako ju prepustili z kliniky z KE do BA domov a v pohode, ale ak sa bojíš zavolaj si svojmu chirurgovi a opýtaj sa na to... alepodla mna je to blbost aby praskli:)

mimka775

Teraz mám dosť závažnú otázku, ako je to s lietadlom? Za mesiac mám letieť na malorku, ale čítala som, že silikóny môžu prasknúť aj pri turbolencii! Je to pravda? To mám teraz zrušiť všetko a ostať doma? Aké máte skúsenosti?