Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia2

Mimka775
Ty si mala anesteziologičku? Lebo na ich stranke je písaný iba jeden anesteziolog - Peter Belej
A na operačke ťa najskôr neprebudili? A potom si akože zavrela znova oči a dali ťa na prebudzaciu miestnosť?

mimka775

lucia2
išla som po vlastných:-)), žiadny oblbovák, až uspatie na operačnom stole, do 30 sekúnd som zaspala....prebudila som sa na pooperačnej izbe, potom ma presunuli na normálnu izbu, kludne sa pýtaj, čo ťa zaujíma:-)

mimka775

kuki

ahoj, ja som bola u dr. Rácza, som nadmieru spokojná, so všetkým:-), v galérke mám síce prsia ešte čerstvo po operácii, ale aj vtedy boli pekné, dnes, skoro mesiac sú nádherné, nevyzerajú ako silikóny.

diamond26

kuki ked chces skus dr gubu z ULK ja som bola u nho vcera na konzultacke a som spokojna je to strasny sympos :-P Dufam ze budm spokojna aj s vysledkom operacie :)

davidoff

silviklh:

ináč Ty si presne ten prípad čo ja, aj prsia aj nos naraz a bude pokoj. Waaaaaaaaaaaaaaaaa ja sa už tak teším :o))))))) To bude život :o) som sa bála, ale teraz prisahám, že už nie, že už sa iba teším na svoj velký deň a neviem sa ho dočkať :))))

davidoff

silviklh:

tak už mám Silviklh kúpený ten Aescin, aj Ascorutin a dokonca dali mi bez predpisu aj ten Flector EP Rapid, pretože do tej lekárne nosím drobné, tak ma tam poznajú :o) Len sa Ťa chcem spýtať, koľko pred operáciou to mám začať všetko brať? A to môžem všetky 3 lieky brať, neni to veľa? Ďakujem. Inak viem že aj Ty máš nos robený, aj ja ho idem mať popri prsiach a kúpený mám Pinosol olejové kvapky, to si budem namáčať a dávať na 2 hodiny do nosa, aj k tomu nosu mi môžeš ešte niečo poradiť? A hlavne ten Flector mám používať len pri bolestiach, či aj keď nebudem mať bolesti? Mám 20 sáčkov v tom balení, dala mi to väčšie :) Ďakujem Ti za všetky Tvoje rady :))

korki

ahojte

kuki, vsetky sme sa bali. dolezite je, ze ci to chces a ked ano, tak len prekonat strach a budes mat krasne prsia.

dlzka operacie je individualna. ale cca do hodiny by to malo byt... aspon takto to bolo u mna

bianca003

kuki
no určite sa dlhšie čaká u Dr.Červena tuším okolo pol roka ,,ale to neznamená že by si nemohla íst aj skor na op,pretože vela krát sa stáva že niekto vypadne a možu ti zavolat že sa im uvolnilo... u pána Dr.Tršku je to omnoho skôr ale je tam rozdiel aj v cene ... najlepšie je íst k obom na konzultáciu a potom si vyberieš určite ...