Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Elissa

Ahojte, na zaklade coho ste si vyberali typ rezu. Preco ste sa rozhodli pre napr. rez pod pazuchou a nie pod prsom?

davidoff

silviklh:

že to sa pri tvorení veľkých chrást v nose namočí celý vatový tampón do toho oleja a dá sa na dve hoďky do nosa. Ty si to možno nepotrebovala, ty si mala malú opku nosa, Tebe sa asi ani netvorili jazvy, nelámal Ti nos, mne to bude treba. Veď uvidím čo mi povie doktor, dám na neho. Ale aby som mala všetko po ruke radšej doma.

Lucia2

Mimka aha ja som si myslela že si dam najskôr pyžamo ak tam pridem a kým budem čakať na dr. :-) Potom po operácii si si mohla dať pyžamo? Alebo si bola v tom ich "munduriku" až do rana? Ale najskôr ťa sestrička zaviedla na izbu kd si si dala veci, nie? A tam si si obliekla ten Plašt?

mimka775

kuki

ja som platila 1660 euro,u dr. Rácza neviem, či je to drahšie ako inde, ale som z bratislavy a neviem si predstaviť cestu domov po operácii, aj tu krátku trasu som cítila každý kamen, každá zatáčka bola šok:-), aj to sa mi páči, že ťa hned objednajú na konzultáciu a operácia potom tak do 3 týždnov, akurát si stihnes vybaviť predoperačné