Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

meduska

pozri si napriklad toto dievca a ako vyzeraju jazvy po 9 mesiacoch pri modelacii.podla mna stale stoji za to do toho ist.ja teda neviem,ale keby si mam vybrat medzi tymi prsiami pred a po,tak nemusim ani pisat,ktore by to vyhrali.

www.omlazeni.cz

Bianca1236

ahoj Meduska, tych jaziev sa fakt netreba tolko bat. ved kto vsetko to uvidi? v mojom pripade teda iba priatel a ja. a uz mi moje plantaky fakt lezu na nervy, neznasam ich, radsej mat par jazviciek ale pevne prsia ako gajdaky. ale to uz je na tebe ci po tom naozaj tuzis, tiez by som to radsej neriesila ak by som nebola tak nespokojna s terajsim stavom.
a to som povodne len tu modelaciu chcela, silikonov som sa bala. ale kamoska mi doporucila toto forum, a dost mi to pomohlo pri rozhodovani ci do toho ist. no a ked som zbadala galerku, tak som mala jasno. jazvy schovam pradielkom, ale plantaky tak lahko nie :)
mimochodom, doktorka povedala, ze to je bezna prax, vkladat popri modelacii imlantaty.
tak skus este pobehat inych doktorov, drzim palce aby si ich raz mala take ake chces :)

lucy009

Meduska, teraz si ma trochu vystrasila.Nerozumiem preco by sa ti nemohli dat spravit prsia, myslela som ze je to bezna operacia modalacia aj implantaty. Neviem sice ake budu jazvy, ale nemyslim si ze to bude okate.Co ti vlastne presne doktor povedal? Skus ked tak este druheho doktora a nevzdavaj to.Ja idem na operaciu v decembri(dr.Cerven) a pravdepodobne bude potrebna aj modelacia,tak mi bolo povedane podla fotiek ktore som im posielala. Na konzultacii som este nebola,tu mam tiez v decembri tyzden pred opkou kedze zijem v zahranici.Ty mas aspon tu moznost si pobehat viacero doktorov. Ja tu moznost bohuzial nemam a cez to vsetko som sa rozhodla ist do toho.Rozhodla som sa pre Cervena na zaklade referencii a fotiek jeho prace. Verim mu a viem ze odvedie skvelu pracu.Takze nevesaj hlavu a skusaj dalej.

Luxury

Vysoky profil neznamena, ze je na prsiach vidiet ze su umele. To je mylna info. A osobne potvrdzujem, ze mam VP a mam dost prirodzene vyzerajuce umele prsia.Ako aj ine baby tu s VP. Mama sa ma pytala, ci mi tam tie silikony naozaj dali.

Elissa, ja mam 360 polytech,ale mam mala som uzi hrudnik ako ty. A nie su nejake velke. Tak ak ti povolil Dr. vacsie, tak kludne sa s nim dohodni, ze ak to pojde, aby ti ich dal.Porozmyslaj, podla mna, nebudes lutovat.

Elissa

Nelina, vdaka za nazor. Tie 405 by boli na mojej postave asi privelke, resp. viac by bili do oci. Ale zase ked citam forum, takmer kazda, ktora ma po vravi, ze lepsie je ist do vacsich. Mam nad cim uvazovat:-)

Inak este som sa chcela spytat, je tu niektora z vas, ktora si nedala pred operaciou vysadit HAK? Ja mam totiz z tohto obavy, pretoze mam neskutocne rozhadzany cyklus a ked vysadim tbl., tak veruze neviem ako naplanujem termin OP. Zvyknem mat velke problemy, mesacne krvacanie..

lila75

Ahoj Meduska, po par dnoch som sa vratila na toto forum a priebezne si pozeram info. Ja som bola taktiez na konzultacii u Dr. Trsku a po rokoch som sa rozhodla svoju hanblivost riesit. Neustale som mala dilemu, ci jazvy, alebo prsia, ktore sa mi nepacia. Nakoniec som sa predsa len rozhodla (pre modelaciu). Presla som vela fotografii aj na ceskych forach a tie jazvy skutocne nie su vyrazne viditelne. Po rokoch ma moje rozhodnutie ciel - v oktobri :o). Vsetko dobre. Papa
Ada

meduska

alore a kde si ho tam nasla?....ja som bola na konzultacii u dr Trsku...nedaju sa mi vraj dat silikony bez modelacii a keby som to zlucila tak by som mala dost rozrezany prsnik....som to vzdala.sklamana,ale radsej sa s tym zmierim ako mat tak vela jaziev a tak ci tak sa hambit vyzliect.