Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

meduska

papulkaa....neviem,ci sa rozumieme...ja by som mala modelaciu rez dvorcom,od dvorca dole prsnikom a pod prsnikom pre silikony.Mas to iste?

papulkaaa

luxury,ahoj,neda mi to a musim meduske napisat,aby nemala strach z modelacie...meduska,mam modelaciu plus implantaty rez dvorcom,vysledok perfektny,jazvy takmer nevidiet,operoval ma mudr.Trška.Bez modelacie(hoci mi aj takato moznost bola ponuknuta) by bolo kazde prsko jednoducho ine.A ked som do toho isla tak nech je to perfektne a je!Ak ta od operacie odradza iba modelacia,mysli na to,ze ti doktor doslova vymodeluje nove krasne prsia.

barbora10

meduska

ak tomu dobre rozumiem,tak tebe doktor nepovedal,ze nemozes mat silikony,ze sa to u teba neda,akurat ze ti odporucil aj modelaciu,ktora je v tvojom pripade asi nevyhnutna.je to tvoje rozhodnutie a nikto ta do nicoho nebude nutit,ale ver tomu,ze tie ktore podstupili aj modelaciu ti povedia jedno a to,ze to nelutuju!

Lucy1990

Meduska a kolko mas rokov?
Ja si chcem dat urcite spravit prsia, po rocnom kojeni ich mam male a zvadnute a neviem si s nimi predstavit zit cely zivot, ved mam len 21 :-( takze ja do toho urcite pojdem aj ked bude treba modelaciu...

meduska

Ak by som mala to stastie a mohla ist len na silikony urcite by som do toho isla.Takto som rozhodnuta,ze nie.Prajem Vam vela stastia a drzim palce.

meduska

Ahojte ....Ada povedal ti to iste co mne?...taktiez si zacala vahat?...ja ked som od neho vychadzala bola som presvedcena,ze do toho nejdem...napriek tomu stale Vas tu citam.Som strasne nestasna a sklamana....musela som vela prejst kym som sa rozhodla pre silikony a teraz je zas vsetko prec...nejdem uz dalej pokusat.Viac zakroku na prsiach je aj viac rizik.Preto som to vsetko vzdala a k tomu by som mala prsia cele rozrezane..bradavka uplne inde.Nikto mi nic nezaruci...a pri mojom stasti....

Lucy1990

Citam ze sa bavite o modelacii, co myslite, bude ju aj mne treba ked kuknete do galerky? Ja chcem vacsie implantaty, tak by to hadam ani nebolo treba, nie? Som zvedava co na to povie doktor, ale to bude este dlho trvat kym dostanem termin...

repka

barbora

no, tak som rada :))
..to ja uz mam teraz paranoje z toho co som tu citala, ze ci je vsetko ok :))

..do kedy este bude normalne, ze ma to bude boliet, pichat, tlacit .. ? ..

repka

baby, som dva tyzdne po operacii - je normalne ze este citim niekedy bolest a tlak?? a lavy citim viac ako pravy??? aj pod pazuchou ma viac boli ako na pravo ... na dotyk hlavne teda....