Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

korki,silviklh,
ahojte, o akom vlneni tu pisete,viem ze ste boli operovane po mojej dcere priblizne po 2tyzdnoch,tak ma to prekvapilo,co to mate,ako sa to prejavuje?
dakujem

adka_22

Caute baby mam taky problem urobil sa mi v krku absces ktory mi teraz liecia a musia byt po dolieceni vybrane mandle. Vyberaju sa uz v celkovej anestézii. Zároveň mi zistili chudokrvnosť (HGL 120) a za dva mesiace mam mat opku u dr.Červeňa a neviem ci ju to teraz neohrozi. Je chudokrvnosť definitívnou kontraindikáciou pri predoperacnych vysetreniach? Dakujem za odpovede

Elissa

Ahojte kočky. Ktora z vas bola operovana v Interklinik (Hedera alebo Rasz)? Ste spokojne, ako dlho sa caka na konzultaciu a zakrok?

leila22

janet t

citam ze mas vysoky profil, a presne nad profilom som uvazovala a nevedela som si vybrat. mam navrhnute tiez anatomy stredny vyssi profil a 350ml. nechcem mat praveze prsia ako dve prilepene gule na hrudi, tak by ma zaujimalo ci k tomu profilu nevies nieco povedat. a ake prsia si mala pred tym a kolkatky mas teraz?

janet t

bola som operovana na Sliaci. GYNPOR ..dr CSABA TOTH 385 ml extra vysoky profil..anatomy ...(cena 2000 eur) max spokojna..prsia su ako moje vlastne....