Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

papulkaa, ahoj kocka :-) ja som meduske pisala, ze jej dam na teba kontakt, lebo sa troska postrasila :-( no ale vidim, ze si ma predbehla, si ma potesila :-)

lucy009

Lucy1990 videla som tvoje prska v galerke a vidim ze si podobny pripad ako ja.Mne povedali ze ak chcem mat prsia urobene na 100% musim podstupit aj modelaciu a tiez chcem vacsie implantaty.Takze si myslim ze ak chces mat dokonale prska bude potrebna modelacia aj v tvojom pripade.
Pozri si v galerke Vladku, ta ma model.aj implantaty. Ma ich super a neporovnatelne s tym co mala pred tym.

JERRYNA

Ahojte,

no z mojich vlastnych skusenosti su silikony uplne v pohode a som stastna, ze som sa k tomu kroku odhodlala. Len by som si ich asi nedavala robit na Slovensku :(

leila22

silviklh

pozerala som si tvoje fotky v galerke a kolko ml ti doktor dal a aku velkost podprsenky nosis teraz? mne navrhol anatomy 350ml so strednym vyssym profilom, tak ma zaujimalo aky bude asi ten vysledny efekt.

meduska

papulkaa....tak teraz ta uz chapem ak by som bola na tom tak ako ty tiez by som do toho isla.Uznaj,ze takto rozrezane prsia je dost a preto som to uz vzdala.Cim viac rozrezane tym viac komplikacii moze nastat,ale to je len moj nazor a videla som takto spravene prsia a preto som sa rozhodla,ze radsej nie.

papulkaaa

lucy,nie som v galerke,bola som ale zrazu sa mi zda,ze sa tu kazdy ohana livkinou adresou a uz sa mi nezda,ze je to len take"medzi nami",snad mi rozumies ako to myslim.Mne galerka velmi pomohla,ale musela som vynalozit nejaku namahu aby vobec zistila,ze existuje a ako funguje,vtedy sa mi to zdalo bezpecne(neviem ci som pouzila spravne slovo),teraz uz nie.to len na vysvetlenie

papulkaaa

meduska,nemala som to takto vazne,to je pravda,ja mam jazvu iba okolo dvorca.Nechcela som mojim prispevkom ale situaciu zlahcovat,len sa pamätam ako mi vyrazilo dych,ked mi dr. povedal,ze to takto bude najlepsie.Ja som bola presvedcena a dalsi traja doktori ma v tom utvrdzovali,ze staci urobit jednoduchy rez v podpr.ryhe a vlozit impl.Mala som tiez obrovske obavy,nechat sa napriklad rezat okolo dvorca bola ta posledna vec na svete.